De ce a fost înlăturată Mihaela Borcea de la conducerea hotelului din Olimp deținut de Cristi Borcea. Valentina Pelinel a lămurit situația

Mihaela Borcea a rămas la conducerea Hotelului din Olimp după pronunțarea divorțului dintre ea și Cristi Borcea.
De ce a fost înlăturată Mihaela Borcea de la conducerea hotelului din Olimp deținut de Cristi Borcea. Valentina Pelinel a lămurit situația

Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp deținut de familia Borcea. O bună perioadă de timp, fosta soție a lui Cristi Borcea a fost administratorul afacerii, iar de curând i-a adus chiar și un important premiu.

De ce a fost înlăturată Mihaela Borcea de la conducerea hotelului din Olimp deținut de Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună trei copii, doi băieți și o fată. Cei doi au divorțat în 2011, dar Mihaela Borcea s-a ocupat în continuare de afacerile familiei. Ea a rămas administratorul hotelului Pam Beach Resort, unde deține 21% din capitalul social al afacerii. Totodată, fosta soție a milionarului a fost cea care s-a ocupat de renovarea și modernizarea unității de cazare.

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre femeile din viața lui. Câți copii are, de fapt. A dat cărțile pe față: “De la 4 ani la 25 de ani”

La începutul acestui an, Mihaela Borcea a fost îndepărtată diin funcția de unic administrator. Această mutare vine în contextul în care în februarie 2023, i se prelungise mandatul de unic administrator până în 2027.

Se pare că înlăturarea Mihaelei Borcea de la conducerea hotelului vine ca urmare a deciziei de a închiria uitatea de cazare către alt investitor, lucru confirmat de cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel.

”Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a declarat aceasta.

Mihaela Borea, prima reacție după înlăturarea din cadrul conducerii hotelului

Mihaela Borcea a avut și ea o primă reacție pe marginea acestui subiect.

”Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a precizat prima soție a milionarului.

La mijlocul lunii decembrie, Mihaela Borcea obținuse premiul de excelență în management hotelier, în cadrul Galei Campionilor de la Brașov, tocmai datorită muncii depuse în cadrul proiectului cu Pam Beach Olimp.

„Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect.”, a declarat atunci Mihaela Borcea.

”Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele. O parte semnificativă din viața mea a fost petrecută alături de acești oameni, învățând cum să oferim calitate și confort, transformând șederea oaspeților noștri într-o experiență de neuitat”, a tmai transmis femeia de afaceri.

Citește și: Cum mai arată Mihaela Borcea în prezent. Cu cine și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea FOTO

Despre hotelul pe care Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp

Fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo a cumpărat hotelul Muntenia din stațiunea Olimp, l-a modernizat și l-a transformat în Pam Beach Olimp. Unitatea de cazare de trei stele dispune, printre altele, de facilități precum piscină infinity, loc de joacă pentru copii, piscină cu tobogane.

Are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 de camere duble (twin și matrimoniale), iar o noapte de cazare în vara lui 2022 costa de la 325 de lei până la 710 lei, în funcție de camera aleasă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *