De ce a fost operat Nicu Covaci pe creier? Ce au descoperit medicii în urma unui RMN, diagnosticul crunt primit de artist

Vești proaste despre Nicu Covaci!
De ce a fost operat Nicu Covaci pe creier? Ce au descoperit medicii în urma unui RMN, diagnosticul crunt primit de artist

Vești proaste despre Nicu Covaci! Artistul, în vârstă de 76 de ani, a suferit o operație pe creier, vineri la Timișoara. Problemele de sănătatea au apărut în urmă cu două săptămâni. Atunci, artistul a simțit că i-a amorțit fața, apoi i s-a încețoșat privirea și chiar a început să vadă dublu.

La recomandarea medicilor, a făcut un RMN, iar diagnosticul a fost unul crunt: Proces Expansiv Intracranian. Mai exact, doctorii au descoperit că Nicu Covaci are o tumoare pe creier. În urma unei intervenții chirugicale, care a durat 6 ore, medicii i-au extirpat tumoare și au prelevat mostre din formațiune pentru a fi analizate la laborator.

Cum se simte acum Nicu Covaci

Starea de sănătate a lui Nicu Covaci este una stabilă după intervenția chirugicală. Acesta este încă intubat, la secția ATI. Nicu Covaci povestea în urmă cu o lună cu nu se simte bine deloc și că are o continuă stare de amețeală, precum o persoană în stare de ebrietate.

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, spunea Nicu Covaci.

Nicu Covaci locuiește în Spania de peste 35 de ani

Artistul a părăsit România în urmă cu peste 35 de ani. S-a îndrăgostit de Spania și a decis să se mute în această țară.

Nicu Covaci a plecat din România de ceva vreme și s-a stabilit în Spania. ”Din 1977, când am scos formația din țară, închisă în boxele „Marshall”, am continuat să compun, să cânt și să mă lupt împotriva răului! După vreo 10 ani, deci în 1988, am descoperit frumusețile Spaniei și m-am stabilit aici, unde sunt și acum, deci pe deal, în pădure și cu Mediterana sub nas. Așadar, aici locuiesc de atâta timp și vin în țară doar să cânt și să întăresc șira spinării românilor”, spunea Nicu Covaci.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *