De ce a încetat regele Charles să-i mai răspundă la telefon prințului Harry. Motivul controversat

Regina Elisabeta a încercat să salveze relația lui Charles al III-lea cu Harry
De ce a încetat regele Charles să-i mai răspundă la telefon prințului Harry. Motivul controversat

De ce a încetat regele Charles să-i mai răspundă la telefon prințului Harry? Disputa dintre ducele și ducesa de Sussex și familia regală a fost pe buzele tuturor, dar puțini știu cu adevărat de ce Charles al III-lea i-a întors spatele lui Harry după plecarea sa din monarhie.

Regina Elisabeta a încercat să salveze relația lui Charles al III-lea cu Harry

Înainte de a muri, regina Elisabeta a II-a a inițiat un plan pentru a încerca să salveze relația dintre Charles al III-lea și Harry, însă acesta a eșuat, deoarece regele nu era interesat să răspundă la telefoanele fiului său și se pare că Harry urmărea doar banii.

De ce a încetat regele Charles să-i mai răspundă la telefon prințului Harry

Când regina Elisabeta l-a confruntat pe Charles al III-lea și i-a cerut să explice de ce a refuzat să îi răspundă propriului fiu, acesta i-a spus că nu va mai vorbi niciodată cu el la telefon, pentru că nu urmărea decât banii ei. Și dacă Harry era interesat doar de bani, atunci ar fi bine să-i trimită un e-mail lui Buckingham cu cererile sale.

 „Regina defunctă a fost întotdeauna fericită să vorbească cu Harry, dar când acesta i-a cerut bani, ea i-a spus: „De ce nu vorbești cu tatăl tău?”, iar el i-a spus că Charles nu-i mai răspunde la telefon”, a declarat o sursă apropiată familiei regale.

Megha și Harry au avut mari probleme financiare

„Harry nu avea o situație atât de bună pe cât îi făcea pe oameni să creadă. A vrut bani. Iar când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu-i răspunde la telefon, acesta a exclamat: „Nu sunt o bancă”. „Regele a spus că fiul ei ar trebui să-i trimită un e-mail, pentru că nu era o bancă care să-i dea bani atunci când îi cerea”.

Se știe, de asemenea, că „membrii familiei regale, inclusiv William, au încetat să mai vorbească cu Harry când au auzit despre contractul său de carte, temându-se de ceea ce ar putea spune despre ei”, astfel că nu doar banii l-au îndepărtat pe Charles al III-lea de fiul său, ci și atacurile constante ale acestuia din partea presei au afectat relația lor.

Prințul Harry și Meghan Markle, imagini din intimitate și dezvăluiri explozive

Un trailer neașteptat pentru documentarul Netflix de 100 de milioane de dolari (88 de milioane de lire sterline) al prințului Harry și Meghan Markle a fost publicat joi, cuplul împărtășind o serie de fotografii extrem de personale și inedite, inclusiv câteva cu ducesa plângând. Într-un indiciu al unor noi atacuri la adresa Familiei Regale, Harry este auzit spunând: „nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, chiar înainte de a apărea o imagine în care Meghan Markle își ține capul în mâini în timp ce vorbește la telefon.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.1 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *