Toată lumea îi știe pe William și Harry, însă puțini o cunosc pe sora lor. Cum arată Laura

Toată lumea îi știe pe William și Harry, însă puțini o cunosc pe sora lor. Cum arată Laura

Prințul William și Harry sunt în centrul atenției de când s-au născut și au apărut de nenumărate ori pe prima pagină a tabloidelor din toată lumea, fiind cei mai populari membrii ai familiei regale. Dar, cei doi au și o soră vitregă și există un motiv întemeiat pentru care nu se vorbește despre ea. Iată cum arată aceasta.

Cine neste sora lui William si Harry

Povestea despre căsnicia Dianei și a Prințului Charles este de notorietate pentru publicul larg. Cei doi s-au căsătorit, au avut doi copii frumoși, dar dragostea dintre ei s-a stins rapid. Inima lui Charles aparținea altcuiva și mariajul nu a schimbat cu nimic situația.

Prințul Charles nu a renunțat la relația de iubire cu Camilla Parker-Bowles nici în timpul căsniciei cu Diana. „Eram trei în această căsătorie, așa că a fost puțin ocupat”, spunea la un moment dat prințesa inimilor. După moartea Dianei, prințul Charles s-a putut iubi în voie cu Camila, iar în anul 2005 și-au oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit, iar William și Harry s-au ales cu o soră vitregă.

Este vorba despre Laura Lopes, fiica Camillei Parker Bowles din mariajul cu Andrew Parker Bowles. În 2011, aceasta a fost domnișoara de onoare a lui Kate Middleton la nunta acesteia cu William. Ea apare în câteva fotografii alături de faimosul cuplu, însă nu s-a aflat niciodată în atenția publică. În ciuda faptului că participă ocazional la evenimente importante precum nunți, ea preferă să rămână în plan secund.

Toată lumea îi știe pe William și Harry, însă puțini o cunosc pe sora lor. Cum arată Laura
Laura Lopes, sora vitregă a lui William și Harry.

De ce nu vrea Laura Lopes să fie în centrul atenției

Această decizie de a sta departe de presa britanică are legătură cu experiențe din timpul copilăriei. Pentru că mama sa a fost întotdeauna urmărită de tabloide, atât Laura, cât și fratele ei, Tom au crescut cu presa în jurul lor. În ciuda faptului că Charles era căsătorit cu Diana, au circulat zvonuri despre relația lui cu Camilla.

Din această cauză, Laura a avut de-a face cu paparazzi în mod regulat și acest lucru a pus-o în dificultate. Ea a fugit din lumina reflectoarelor și a trebuit să facă sacrificii pentru asta. De exemplu, s-a distanțat de familie pentru ca presa să-i acorde mai puțină atenție.

Acum, Laura este managerul mai multor galerii de artă din Londra, după ce a studiat istoria artei la Oxford, și este căsătorită, din 2006, cu un contabil, alături de care are trei copii.

Laura are și un frate, pe nume Tom, care este jurnalist și scriitor și este cunoscut din diverse show-uri culinare.

Între frații Parker Bowles și prinții William și Harry există o strânsă relație de prieteni, chiar dacă nu sunt frați de sânge. Copiii regelui Charles al III-lea și ai prințesei Diana au dat curs invitației la nunta Laurei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
7.9 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *