De ce a izbucnit Andreea Bălan în lacrimi la America Express. Mărturisirea făcută despre tatăl copiilor ei

Andreea Bălan, emoționată până la lacrimi la America Express

Scris de: Daoud Andra

25 Jan. 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă pe Drumul Aurului, la America Express. În cea mai recentă ediție a emisiunii, jurata de la Antena 1 a trecut printr-o experiență extrem de emoționantă. De ce a izbucnit Andreea Bălan în lacrimi la America Express? Întâmplarea care a marcat-o profund.

Moment emoționant la America Express: de ce a izbucnit Andreea Bălan în lacrimi

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre echipele care se luptă pentru marele premiu la America Express. Filmările s-au întins pe două luni, iar cele două artiste au interacționat cu o mulțime de oameni cărora le-au cerut ajutorul pentru a găsi cazare. Una dintre întâlniri a făcut-o pe Andreea Bălan să izbucnească în lacrimi la filmări. Vedeta și colega ei de echipă au fost primite în casă de o femeie a cărei poveste de viață le-a impresionat profund.

Cântărața a trecut recent printr-un divorț, iar relația cu tatăl fetițelor ei a fost una tensionată. Și Andreea Antonescu a divorțat, în urmă cu mai mulți ani, de tatăl fiicei sale celei mari. Din acest motiv, povestea de viață a femeii care le-a oferit cazare ei și Andreei Antonescu a impresionat-o profund pe artistă. Ea a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii și a povestit că drama femeii i-a atins o coardă sensibilă.

Citește și: Experiența uimitoare trăită de Andreea Balan în India. Localnicii au stat la coadă să facă cu poze cu ea: „Au fost socați”. Cum s-a schimbat viața ei după întâlnirea cu Sadhguru VIDEO EXCLUSIV

„Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii. Cealaltă doamnă e prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei. S-au unit ca să treacă împreună peste greutăți. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. Îmi vine să plâng. (…)

Așa îmi dau seama cât de norocoase suntem. Da, ne-am despărțit de tații copiilor noștri, dar ei trăiesc. Sunt în viețile lor. E foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist.”, a declarat Andreea Bălan, vizibil emoționată.

De ce a izbucnit Andreea Bălan în lacrimi la America Express
Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă pe Drumul Aurului

Cine o ajută pe Andreea Bălan să își crească fetițele

De când a divorțat de tatăl fetițelor ei, Andreea Bălan se bazează pe ajutorul mamei sale în creșterea celor mici. Mama artistei s-a mutat acasă la ea și se implică în creșterea celor două nepoate. Bunica a fost cea care a stat cu Ella și Clara, vreme de două luni, cât timp artista a fost plecată la filmări. De altfel, într-un interviu pentru EGO.ro, artista le-a recomandat tuturor mamelor care sunt singure sa ceară ajutor, atunci când sunt depășite de situație.

„La mama (n.r. se duce când are nevoie de ajutor). Normal, mama locuiește cu noi. Mama are grijă de casă, mama are grijă de tot. Mama are 3 fete. Fără mama, am muri de foame. Este de toate mama. Face cumpărăturile, are grijă de casă, de pisică, avem și două broaște, avem și un papagal. Aveam și un cățel, dar nu mai avem că deja era prea greu.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *