De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Artistul avea doar 34 de ani

De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Artistul avea doar 34 de ani

De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Lumea muzicii de peste ocean este în doliu după ce Aaron Carter, fratele componentului trupei Backstreet Boys, a murit. Fostul star pop a fost găsit fără suflare în baia din locuința sa din Lancaster, California.

De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys

Poliția a fost alertată sâmbătă printr-un apel la numărul de urgență 911. Oamenii legii au ajuns la fața locului în jurul orei locale 11:00 și l-au găsit pe artistul în vârstă de 34 de ani fără suflare în cadă, potrivit TMZ. Apropiații cântărețului sunt șocați de vestea morții sale.

„Este un moment foarte greu. Încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza decesului. Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm că fanii își vor îndrepta gândurile și rugăciunile familiei sale”, au transmis reprezentanții lui Aaron Carter.

Detectivii de la omucideri au fost trimiși la fața locului, dar nu există informații sau dovezi care ar putea duce la o posibilă crimă.

Aaron Carter, probleme cu legea din cauza consumului de substanțe interzise

Aaron Carter a devenit celebru încă de la o vârstă foarte fragedă. El a atins faima în lumea muzicii pop pe vremea când era doar un copil. A scos primul album la vârsta de 9 ani. La finalul anilor 1990 avea scoase deja patru albume de studio.

În 2001, albumul său „Oh Aaron”, în care cânta în duet cu fratele său Mick, a câştigat un disc de platină.

După ce primul său album s-a vândut în un milion de exemplare, cel de-al doilea album al lui Aaron, „Aaron’s Party”, a triplat această cifră, devenind unul din cei mai iubiți cântăreți de rap.

Aaron Carter era o prezență constantă în turneele formației Backstreet Boys, în care fratele său mai mare, Nick, era membru. El a concertat, de asemenea, și împreună cu alți artiști americani, printre care și Britney Spears. 

Carter a participat și la diverse concursuri și show-uri telvizate, printre ele numărându-se și „Dancing With The Stars”. În plus, el a jucat și în producția de pe Broadway „Seussical”.

Artistul a avut însă o viața zbuciuată. S-a confruntat cu probleme legale din cauza consumului de stupefiante. A intrat în diverse programe de reabilitare, iar în urmă cu trei ani a dezvăluit că suferă de mai multe boli psihice pentru care i-au fost prescrise o serie de medicamente precum Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină și Trazadone.

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.