De ce a murit iubitul Sandrei Bullock, de fapt. Secretul pe care l-au ținut ascuns în ultimii trei ani

Partenerul vedetei nu a vrut să se știe despre boala sa

Logodnicul celebrei Sandra Bullock, Bryan Randall, a murit în urma unei boli nemiloase. Bărbatul în vârstă de 57 de ani nu a mai făcut față agresivității afecțiunii cu care se confrunta deja de mai mulți ani. În tot acest timp, iubita lui îi era alături, deși nu mai formau un cuplu oficial.

Iubitul Sandrei Bullock a murit

Bryan Randall a murit pe data de 5 august, după o lungă luptă cu scleroza laterală amiotrofică, cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig. SLA este o boală nueordegenerativă progresivă care implică afectarea atât a neuronului motor central cât şi a celui periferic. Aceasta afectează celulele nervoase din creier și măduva spinării, provocând pierderea controlului muscular. Este, de asemenea, o boală progresivă, invalidantă și fatală în final. Mersul, vorbitul, mâncatul, înghițitul și alte funcții fundamentale devin mai dificile cu timpul și chiar imposibile în stadii avansate. Bărbatul s-a confruntat cu această boală timp de 3 ani până când, din păcate, a pierdut lupta și a trecut în neființă la doar 57 de ani. Familia a transmis vestea tristă printr-un comunicat pentru revista People:

Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață în mod pașnic după o luptă de trei ani cu ALS. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu ALS, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan”, se arată în mesajul transmis de familia sa.

Până în acest moment Sandra Bullock nu a făcut nicio declarație cu privire la pierderea trăită, deși se știa că cei doi formau un cuplu de mai mulți ani și chiar ar fi trebuit să se căsătorească.

Cei doi nu mai formau un cuplu

Anul trecut, Sandra Bullock și Bryan Randall au decis să se separe și să nu mai locuiască împreună. Totuși, se pare că vedeta de la Hollywood a încercat din răsputeri să își salveze relația. Din păcate, însă, boala l-a luat de lângă ea pe cel pe care l-a considerat dragostea vieții sale fără a i se da șansa să o ia de la capăt.

Sandra speră la un miracol. Ea crede că problemele lor s-au rezolvat după această perioadă lungă de pauză”, a dezvăluit o sursă apropiată de cuplu, pentru Us Weekly, dar care a menționat că șansele unei împăcări sunt destul de mici.

Cei doi s-au cunoscut în 2015, când Randall a fost angajat ca fotograf pentru petrecerea de aniversare a fiului ei de cinci ani. Atunci s-au îndrăgostit și au început o relație, legătură amoroasă pe care și-au asumat-o mai târziu în acel an. Erau rar văzuți împreună, aceștia dorind să își păstreze povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Printre puținele apariții ca un cuplu se numără și cea de la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.

Vedeta de la Hollywood nu a vrut să se căsătorească

Randall a fost primul partener serios al Sandrei de când aceasta a divorțat de Jesse James în 2010. Ei i-au crescut împreună pe cei doi copii ai actriței, pe Louis, în vârstă de 13 ani și Laila, de 10 ani, în timp ce și fiica mai mare a lui Randall pe nume Skylar, de 29 de ani, a fost destul de apropiată de familie. Bullock și-a exprimat dragostea și aprecierea față de partenerul său în 2021, într-o apariție în emisiunea Red Table Talk.

Mi-am întâlnit dragostea vieții. Împărtășim doi copii minunați, trei cu fiica lui, iar el este cel mai bun lucru din lume. El este exemplul pe care vreau să îl aibă copiii mei. Am un partener care este cu adevărat creștin și sunt două moduri foarte diferite de a aborda lumea. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine, dar este un exemplu chiar și atunci când nu suntem de acord”, a declarat, la acea vreme, actrița.

Un apropiat de-al lor a declarat la un moment dat ca actrița se simte extrem de iubită și apreciată în relație. Totuși, în ciuda relației aparent perfecte pe care au avut-o, Sandra Bullock nu și-a mai dorit să se căsătorească și se pare că acest lucru și-a spus cuvântul în relația lor, mai ales că barbatul a încercat să facă pași în acest sens.

„Nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat, o mamă devotată”, declara în urmă cu ceva timp actrița. „Este clar că Bryan a vrut să oficializeze lucrurile cu Sandra, dar ea nu a simțit nevoia să meargă pe această cale. A devenit o problemă odată cu trecerea timpului”, a declarat un apropiat al fostului cuplu, lăsând să se înțeleagă că acesta ar fi unul dintre motivele ce au dus la despărțire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *