De ce a murit tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Au apărut primele date ale autopsiei

Când vor fi gata și rezultatele testelor toxicologice
De ce a murit tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Au apărut primele date ale autopsiei

Au fost făcute publice primele rezultate ale necropsiei în cazul bărbatului lovit mortal de mașina condusă de actrița Monica Odagiu. Accidentul a avut loc duminică după amiază, pe o stradă din București.

Rezultatul necropsiei bărbatului mort în accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu

A fost făcut public primul rezultat al necropsiei bărbatului de 35 de ani mort duminică după amiază, după ce inexplicabil a ajuns pe partea carosabilă și a fost lovit de mașina condusă de actrița Monica Odagiu. Cauza decesului bărbatului este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun medicii legiști.

Totodată, se așteaptă ca după două, trei săptămâni să fie gata și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se vedea dacă bărbatul se afla sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise.

Citește și – Ce riscă Monica Odagiu după accidentul mortal. „Bineînțeles că și încadrarea o să fie alta”. Explicații de la avocat

Monica Odagiu, mesaj pe rețelele de socializare, după accidentul de duminică: „Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit”

Monica Odagiu a oferit o reacție pe rețelele de socializare, la câteva ore după evenimentul tragic. Cunoscuta actriță este în stare de șoc, a transmis gândurile sale către familia greu încercată acum și îi roagă pe oameni să înțeleagă că și ea are nevoie de liniște.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul.”, a scris Monica Odagiu.

Potrivit primelor informații, pietonul nu se afla pe trecere în momentul impactului. De asemenea, actrița nu consumase alcool sau substanțe psihoactive în momentul producerii accidentului. Monica Odagiu susține că bărbatul s-ar fi aruncat în fața mașinii și că nu a mai putut să evite impactul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.3 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *