De ce a plecat Viviana Sposub în America: „S-a scris că m-am dus pentru job-uri acolo, dar nu este adevărat!” Ce spune despre o revenire în televiziune VIDEO EXCLUSIV

Ce planuri are

Viviana Sposub a stat plecată mai bine de jumătate de an în America, însă mereu și-a ținut fanii la curent cu fiecare loc pe care l-a vizitat. Întoarsă în România, frumoasa vedetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre viața profesională, explicând ce părere are despre o reîntoarcere în televiziune, dar și despre o implicare în industria muzicală, fiind extrem de talentată.

Viviana Sposub, despre vacanța în America: „M-am simțit foarte bine acolo”

Viviana Sposub s-a simțit extraordinar în America, unde a stat plecată destul de mult timp. Vedeta ne-a explicat că a avut viză de turist, astfel că nu a putut să rămână mai mult timp în Statele Unite. Totuși, ea se gândește să se întoarcă în curând:

„Am stat, într-adevăr, destul de mult plecată, cel puțin jumătate de ani am fost peste mări, țări și oceane! M-am simțit foarte bine acolo. Viza nu mi-a permis să stau mai mult, așa că am revenit în țară.

Cu toate acestea, aveam câteva proiecte pe care trebuia să le termin. Mi-ar plăcea să mă mai întorc! În curând plănuiesc o nouă vacanță acolo. Vă țin la curent! Dacă mă urmăriți pe Instagram, cu siguranță o să vedeți acolo mai multe detalii.”

„Plănuiesc să mă întorc în America pentru vacanță”

Mai mult, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a ținut să lămurească anumite zvonuri, după ce s-a scris că a plecat în America pentru a munci acolo:

„Visul meu este să fiu fericită și sănătoasă alături de cei dragi! Familia este cea mai importantă pentru mine! Vreau să mă simt iubită, să mă simt în siguranță. Pe plan profesional sunt foarte mulțumită și am atins foarte multe obiective la care nici măcar nu visam!

Plănuiesc să mă întorc în America pentru vacanță, deocamdată, iar, în viitor, poate să încerc ceva acolo, când o să îmi fac o altfel de viză. Am văzut că s-a scris, deseori, în presă, că m-am dus pentru job-uri acolo, dar nu este adevărat!

Dragii mei, cu viza de turist poți doar să fii turist! M-am plimbat peste tot, am fost în New York, Las Vegas, Los Angeles. Mă bucur că timpul mi-a permis și a fost o experiență de neuitat!”

Citește și Cum arată mama Vivianei Sposub. Se vede de la cine a moștenit vedeta frumusețea. Imagini de colecție

Ce spune despre o revenire în televiziune

Nu este un secret faptul că Viviana Sposub este talentată, astfel că se gândește să se implice în domeniul muzical, în viitor, ținând cont că mulți fani își doresc să o asculte. Când vine vorba despre o revenire în televiziune, vedeta ne-a mărturisit că a simțit nevoia de o pauză în această perioadă, astfel că nu a dat curs propunerilor primite:

„Multă lume mă întreabă de ce nu fac ceva în direcția aceasta! După experiența „Bravo, ai stil!” m-am ambiționat și am zis: „Trebuie să fac ceva!”. Poate că 2024 o să vină cu ceva care are legătură cu muzica! Chiar îmi doresc treaba aceasta, doar că încă nu mi-am adunat toate forțele și nu mi-am canalizat atenția pe acest aspect.

După ce am terminat proiectul de la Kanal D mi-am luat un timp liber pentru mine și m-am bucurat de treaba aceasta din plin. Acum poate că o să mă canalizez și pe acest aspect, odată cu începerea noului an! Am avut șansa să trec printr-o grămadă de proiecte de toate felurile, de la matinal, la știri, la reality show. Am trecut prin toate!

Am simțit în perioada aceasta că vreau o pauză! Toate s-au întâmplat foarte repede, eu am început să muncesc în televiziune chiar din anul II de facultate și nu am avut niciodată o pauză ca să realizez ce mi se întâmplă! Am intrat dintr-o dată în lumea aceasta și s-au întâmplat toate foarte rapid. În perioada aceasta, deși am mai primit oferte de la televiziuni, am preferat să nu dau curs deocamdată.

Nu știu ce o să simt pe viitor, dar deocamdată mă concentrez foarte mult pe partea de online, am acolo destule job-uri care mă mulțumesc din mai multe puncte de vedere. Mă concentrez pe asta! Dacă la un moment dat o să vină o propunere WOW, cu siguranță o să mă gândesc de două ori, dar nu o să zic da din prima!”

Citește și Imagini rare cu Viviana Sposub din copilărie. Cum arăta la 15 ani, fanii sunt uimiți

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *