De ce Alina Pușcău s-a despărțit de actorul Vin Diesel. Motivul surprinzător, ce nu a făcut niciodată actorul în cei 2 ani de relație

Alina Pușcău, despre Vin Viesel: "A fost greu și pentru el"

Alina Pușcău și Vin Diesel au format un cuplu timp de aproximativ doi ani. Românca și celebrul actor au avut o poveste aparte, despre care fotomodelul a vorbit pe larg recent. De ce s-au despărțit?

Alina Pușcău a dezvăluit motivul pentru care relația cu Vin Diesel nu a mers: „El nu credea în căsătorie”

Alina Pușcău este fotomodel la bază, însă a devenit faimoasă ca actriță la Hollywood. În trecut, a avut o relație amoroasă cu celebrul Vin Diesel, dar care s-a încheiat după aproape doi ani. Bruneta a declarat că Vin nu credea în căsătorie, iar ea se visa în rochie albă.

„Nici el nu știe cine este tatăl lui (n.r. Vin Diesel). Și el era la început bodyguard înainte să fie faimos. Adică și el a avut o poveste foarte grea. Din cauza asta, pentru că ai așa de multă ambiție, nu ai emoții și nu ai frici, ajungi în locul ăla! (…) Știu că și el avea probleme cu tatăl lui. Niciodată nu a știut cine este. A fost greu și pentru el. El nu credea în căsătorie, el își dorea copii, dar nu credea în iubire și asta… Eu întotdeauna m-am visat în rochie albă de mireasă. Like a princess”, a spus Alina Pușcău.

Citește și – Motivul pentru care Alina Pușcău nu a fost niciodată îndrăgostită: “Cred că nu am avut respect pentru mine” VIDEO EXCLUSIV

Alina Pușcău: „Americanii gândesc altfel”

Alina mărturisește că nu l-a convins pe Vin Diesel să creadă în căsătorie. Mai mult decât atât, actorul nu își declara sentimentele, fapt ce româncei nu i-a plăcut. Alina Pușcău susține că i-ar fi plăcut să audă mai multe cuvinte de dragoste, însă Vin Diesel se limita doar la thinking of you (n.r. mă gândesc la tine).

„Nu l-am convins (n.r. să creadă în căsătorie). Și nu îmi arăta sentimentele, să spună: băi Alina țin la tine, îmi place de tine, nu spunea nimic. Asta e tiparul familiar pe care l-am văzut la mama, știi că sunt cinci limbaje ale iubirii… și mama tot timpul îmi face de mâncare, îmi face de toate și zic: mă, mamă, dar tu mă iubești? Și zice: da, cum să nu te iubesc, nu vezi că îți fac de mâncare, îți calc… ăsta e limbajul ei. Așa era și Vin. Mă ducea în vacanțe… servicii, da. Îmi zicea thinking of you (n.r. mă gândesc la tine). Ziceam ce naiba o fi atât thinking of you? (…) Americanii gândesc altfel. Ei spun foarte ușor I love you. La noi e diferit să spui te iubesc. Eu nu simțeam să îi spun asta. E foarte greu să spui, adică trebuie să simți”, a mai spus Alina Pușcău.

Cine este Alina Pușcău

Alina Pușcău are 41 de ani și este de profesie fotomodel. Ulterior a mers spre actorie și a devenit celebră, făcându-și o carieră de succes la Hollywood. În adolescență a câștigat concursul Elite Model Look, iar cariera ei a avansat rapid. Recent trebuia să joace în filmul Babylon alături de Brad Pitt, însă s-a îmbolnăvit de Covid-19 și nu a mai putut merge la începutul filmărilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *