De ce Ana Baniciu nu se poate decide asupra verighetelor, deși a trecut un an de la cererea în căsătorie: „Nu am idee cum o să arate” VIDEO EXCLUSIV

Ce a anunțat-o viitorul soț

În toamna anului 2021, după un an de relație, Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie. Dacă la alegerea inelului de logodnă, Edy Kovacs nu a avut nicio problemă, reușind imediat să se oprească asupra unui model spectaculos, când vine vorba de verighete, DJ-ul nici nu vrea să audă. Ana Baniciu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-au decis nici acum asupra verighetelor deoarece logodnicul ei a exclus din start ideea de a purta acest tip de inel.

Ana Baniciu, despre alegerea verighetelor: „Până la urmă mie trebuie să-mi vină bine”

Pe Ana Baniciu am întâlnit-o la petrecerea unui lanț de bijuterii, unde se prezentau noile colecții în materie de accesorii de lux. Artista nu venise pentru a-și căuta verighetele de nuntă, mai ales că are de gând să facă cununia în viitorul apropiat, ci să se uite de accesorii pentru ea. Fiica lui Mircea Baniciu ne-a mărturisit că este conștientă de faptul că va ajunge să aleagă niște verighete care să-i placă doar ei, fiind la fel de conștientă este și că doar ea va fi cea care o va purta, viitorul soț anunțând-o de mult că el nu el suportă să aibă niciun fel de accesoriu pe degete.

„Nici nu am idee cum o să arate verighetele noastre. Chiar m-aș bucura să aflu la acest eveniment cum o să arate verighetele noastre. Edy oricum mi-a promis că nu o va purta. A zis că el nu poartă niciodată inele, chiar nu poartă și îl înțeleg, și mi-a zis cum ar fi să poarte verigheta. Eu i-am răspuns: cum ar fi să nu poarte verigheta, că trebuie să o poarte. Așa decurge discuția noastră. Până la urmă mie trebuie să-mi vină bine”, ne-a declarat Ana Baniciu.

Pe de altă parte nici artista nu este vreo amatoare a bijuteriilor de lux și nu este de părere că trebuie să facă investiții spectaculoase în acest gen de accesorii.

„Am niște bijuterii care sunt scumpe și sunt câteva. Dacă vine războiul eu pe alea loc. Cred că bijuteriile sunt o investiție pe termen lung. Un ceas mișto e o investiție clară, dacă îl iei de unde trebuie îi și crește valoarea. Așa gândesc eu. Sunt niște chestii pe care le țin pe mine și dacă trebuie să fug, am fugit”, a mai completat artista pentru EGO.ro.

Speră să-și înceapă anul nou cu o vacanță în Bali

Până la nuntă, Ana și Edy se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiesc și nu fac niciun fel de presiune. Cu atât mai mult cu cât cei doi s-au mutat împreună la scurt timp de la oficializarea relației și trăiesc ca o adevărată familie. Dat fiind faptul că ambii fac parte din industria muzicală, pentru niciunul dintre ei nu este nicio problemă că de Sărbători nu vor petrece prea mult timp împreună.

„Nu fac niciun cozonac, o să  cânt cu DJ Project. Probabil  de Crăciun și sigur și de Revelion o să am concert. Cam atât. Avem de Revelion, pe 1 și pe 2 ianuarie cântare. Deci când voi sunteți prin Maldive sau pe drum să vă gândiți la Ana, care e prin nămeți, cântă”, a mai completat artista.

Asemenea multor artiști, după concertele din noaptea dintre ani, cei doi vor începe noul an cu o vacanță într-o destinație exotică.

„Plec în Bali. Îmi doresc. Am cerut o ofertă pentru Bali, recunosc și sper să-mi iasă. Nu de alta, dar Edy are altă panică, este cu avioanele. Ne completăm perfect. Eu vreau să zbor în Bali și el nu vrea să zboare”, a mai povestit Ana Baniciu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *