De ce Angelina Jolie poartă mereu pantofi nude. Ce vrea să ascundă celebra actriță

Renumitul star de la Hollywood are elemente de stil foarte bine gândite pentru a-și pune cât mai mult în valoare frumusețea. Iată care sunt secretele ei de stil.
De ce Angelina Jolie poartă mereu pantofi nude. Ce vrea să ascundă celebra actriță

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie este și un veritabil style icon. Deși în viața de zi cu zi pune accent pe comoditate, când își face apariția pe covorul roșu toate privirile se îndreaptă către ea. Angelina arată absolut uimitor și felul ei de a se îmbrăca reprezintă cu siguranță un reper de inspirație important. Fiecare apariție de-a actriței poate fi considerată o lecție de stil. Iar unul dintre cele mai reprezentative semnături de styling constă chiar în alegerea pantofilor. Angelina Jolie poartă deseori pantofi nude.

De ce Angelina Jolie poartă mereu pantofi nude

Pantofii de culoare nude purtați de celebra actriță la majoritatea evenimentelor importante i-au devenit o semnătură de stil consacrată. Principalul avantaj al acestui truc de styling este că-i face picioarele să pară mai lungi. O pereche de stiletto într-o nuanță cât mai apropiată de culoarea naturală a pielii alungește vizual picioarele. În plus, adaugă și o notă de eleganță. De asemenea, așa cum ați văzut din aparițiile ei, pantofii nude sunt foarte ușor de asortat cu orice fel de rochie, indiferent de nuanță.

Inspiră-te din stilul Angelinei și alege o pereche de pantofi nude care se potrivesc cu orice culoare. Fie că alegi o rochie neagră sau una colorată, nu vei da greș cu alegerea pantofilor. Și, pentru că actrița este o adevărată sursă de inspirație în privința vestimentației, iată și alte secrete de stil pe care le poți adopta.

Secrete de stil de la starul hollywoodian

  • „Less is more” sau eleganța constă în simplitate. O altă regulă importantă este cea modului în care-și accesorizează ținutele. Celebra actriță mizează pe bijuterii elegante dar fine, care doar îi complimentează aparițiile. Fie că este vorba doar de o pereche de cercei cu diamante, de un colier sau de un inel prețios, aceasta alege de cele mai multe ori o singură bijuterie de efect.
  • Alege culori neutre. Angelina Jolie este adepta combinațiilor de culori clasice. Alb-negru, maro sau bej sunt nuanțele în care apare cel mai des îmbrăcată. Aceste culori îi evidențiază frumusețea naturală și stilul exemplar de a se face remarcată prin alegerile clasice. Un alt avantaj al culorilor neutre este că permit accesorii colorate, care pot adăuga un plus de strălucire oricărui outfit.
  • Poartă cercei statement. Dacă în viața obișnuită sau la evenimentele business preferă să nu iasă foarte mult în aevidență, la evenimentele speciale știe cum să capteze atenția. O altă semnătură de stil marca Angelina Jolie sunt cerceii lungi și eleganți pe care-i poartă la evenimente de gală. Cerceii alungiți îi evidențiază forma ochilor și îi fac gâtul să pară și mai lung.
  • Preferă rochiile lungi. Stilul preferat de Angelina Jolie pentru evenimentele importante este plin de rafinament. Acest lucru se reflectă perfect în ținutele pe care le alege. Aceasta preferă rochiile lungi, care îi fac silueta să pară și mai zveltă. Favoritele ei sunt rochiile drapate, cele care-i subliniază talia sau rochiile cu un umăr gol.
Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
8.6 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *