De ce Anisia Gafton refuză să apară în Clanul: “Nu prea mă văd în roluri serioase!”. În ce serial se vede, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre "Las Fierbinți"

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane, cucerind pe toată lumea cu personalitatea sa. Fiind înzestrată cu mult umor, fanii adoră să o vadă în noi proiecte. Totuși, vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu s-ar vedea într-un serial cum este “Clanul”, producția fenomen de la Pro TV, ținând cont că este pregătită mai mult pentru comedie.

Anisia Gafton, detalii despre proiectele sale

Anisia Gafton este pregătită pentru noul sezon “Săriți de pe fix!”. Vedeta a început filmările pentru acest proiect și le promite fanilor numeroase surprize. Aceasta, prezentă la gala iSucces, unde a fost premiată, a făcut inclusiv o glumă legată de operația pe care a suferit-o la nivelul nasului:

“Au început filmările la “Săriți de pe fix!”. În curând o să înceapă nebunia! Este un sezon extraordinar, la fel de nebun! O să râdeți la fel de mult. Abia aștept să îl vedeți! Sunt foarte multe surprize! Să vă uitați, da? Pe mine mă vedeți altfel, adică mă vedeți mai puțin în cadru pentru că am un nas mai mic acum!”

În ce proiecte s-ar vedea, de fapt

De asemenea, Anisia Gafton a dezvăluit că își dorește să facă parte din cât mai multe proiecte după filmările “Săriți de pe fix!”. Aceasta se află printre vedetele Pro TV. Totuși, chiar dacă sunt multe seriale care cuceresc publicul pe respectivul post, actrița a mărturisit că nu s-ar vedea jucând un rol serios, mai ales pentru că este mai atrasă de partea de comedie. Astfel, deși nu se vede în “Clanul”, ea nu ar refuza “Las Fierbinți”:

“Într-un serial? Mi-au zis că rolul ar fi într-un serial cu Pinocchio. Acum că m-am schimbat, nu știu dacă o să mai fiu! Eram în rolul principal. (râde) Deocamdată facem “Săriți de pe fix!”. Cine știe, Doamne ajută să vină tot felul de proiecte! Dacă aveți de gând mă sunați! Sunt acolo cu voi și accept! Eu mai mult sunt pe comedie, vreau să fac lumea să râdă!

Nu prea mă văd în roluri serioase! Poate aș putea să fac, dar nu mă simt deocamdată suficient de matură profesional. Vreau în continuare să fac comedie! Da, un Las Fierbinți, ceva de genul! Nu sunt cu rolurile mai serioase, nu le simt eu!”

Citește și: Ce spune Anisia Gafton despre alte intervenții estetice, după ce și-a operat nasul: „Așa sunt eu, naturală, doar cu nasul mai pe sus!” VIDEO EXCLUSIV

Ce dezvăluia după primul sezon “Săriți de pe fix!”

Într-un alt interviu Ego.ro, Anisia Gafton dezvăluia că a rămas cu numeroase vânătăi după primul sezon “Săriți de pe fix!”, ținând cont că s-a dedicat total show-ului:

”Nici dacă mergeam pe câmpul de luptă și prin tranșee nu ajungeam să am atâtea vănătăi. Pentru că este adevărat că planul înclinat este planul înclinat, dar poți să mergi normal, ca o persoană normală. Dar eu și când sunt acolo sar, fac, dreg. Adică nici eu nu sunt normală la cap. Așa că vânătaia vine.

Într-adevăr am toată harta Europei la mine pe picior. Acum s-a mai dus. Între timp, la un moment dat, mi s-a umflat și rotula. E și ea sărită de pe fix. Nu s-a întors sau ceva, doar atât că nu i-a convenit că eu atât mă zbengui.

Dar am pe picioare un album de familie. Cum alții au poze de la vârsta cutare, eu mă uit pe picior și arăt ce semn am de la ”Săriți de pe fix”. Știu momentul în care am sărit, momentul mi-a venit tortul în cap, momentul în care am căzut de pe masă. Adică am tot felul de momente.”

Citește și: Anisia Gafton se chinuie de 3 ani să-și ia permisul de conducere. ”Nu îmi place frâna. Nu îmi place să pun frână la nimic” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *