De ce apare Regina Elisabeta zâmbind în celebra fotografie cu Ed Sheeran. Artistul a dezvăluit în sfârșit motivul

Ed Sheeran a cunoscut-o pe regină în urmă cu 10 ani.

Scris de: Daoud Andra

16 Oct. 2022

De ce apare Regina Elisabeta zâmbind în celebra fotografie cu Ed Sheeran. Artistul a dezvăluit în sfârșit motivul

Regina Elisabeta s-a întâlnit, de-a lungul timpului, cu numeroase personalități din toate domeniile. Majoritatea acestor întâlniri au fost imortalizate în fotografii, iar în spatele acestor fotografii se ascund povești spumoase. Recent, Ed Sheeran a dezvăluit de ce apare regina Elisabeta zâmbind în fotografia pe care au făcut-o împreună în urmă cu câțiva ani.

De ce zâmbea regina Elisabeta în fotografia cu Ed Sheeran

Regina Elisabeta a cunoscut, de-a lungul domniei de 70 de ani, numeroase personalități. Lideri politici, sportivi, actori, cântăreți – mulți au avut onoarea să o întâlnească pe Majestatea Sa. De la Whinston Churchill până la Ed Sheeran, regina a bifat zeci, poate chiar sute de întâlniri oficiale. Recent, artistul britanic Ed Sheeran a vorbit despre întâlnirea dintre el și regină, care a avut loc în urmă cu 10 ani.

Cântărețul britanic a fost invitat la Late Show cu Stephen Colbert și a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe regina Elisabeta a II-a. O fotografie de atunci stă mărturie pentru întâlnirea celor doi. Sheeran și-a amintit că regina zâmbea larg în momentul în care a făcut cunoștință cu ea și a povestit de ce:

„Aceasta este o fotografie veselă, pentru că zâmbea când m-a cunoscut. Era chiar în primele etape ale carierei mele. Lansasem un single de succes și l-am cântat la jubileul ei. Lângă noi era și un comediant celebru care a făcut o glumă, în timp ce eu dădeam mâna cu regina. Așa a ieșit poza asta în care pare încântată să mă vadă”.

Piesa la care se referă Ed Sheeran este „The A Team”. Artistul a cântat-o la jubileul care a celebrat 60 de ani de domnie ai reginei, în anul 2012. Sheeran nu era foarte cunoscut la vremea aceea, așa că regina nu prea știa cine este. O glumă făcută la momentul potrivit i-a smuls însă un zâmbet Elisabetei, așa că Ed Sheeran a rămas cu o fotografie de colecție.

De ce apare Regina Elizabeth zambind in celebra fotografie cu Ed Sheeran. Artistul a dezvaluit in sfarsit motivul
Momentul în care Ed Sheeran a cunoscut-o pe regină

Cum l-a inspirat jubileul reginei pe Ed Sheeran să devină artist

Ed Sheeran i-a mai mărturisit prezentatorului Stephen Colbert că însăși regina Elisabeta l-a inspirat să devină muzician. La jubileul de aur al acesteia, în 2002, Sheeran avea doar 11 ani. El a văzut o reprezentație a lui Eric Clapton de la eveniment și a încercat să îl imite.

„Eric Clapton a apărut și a cântat primul fragment din ‘Layla’. Mi-am zis: ce este asta? S-a terminat melodia și știu că în clipa aceea am spus: Asta vreau să fac! Vreau să am o chitară și să cânt pe scenă. Și 10 ani mai târziu, am ajuns să fac lucrul ăsta. Și anul acesta din nou.”, și-a amintit Ed Sheeran.

Artistul britanic a cântat și la jubileul de 60, și la cel de 70 de ani al reginei. Anul acesta, el a interpretat piesa „Perfect” la eveniment, în timp ce rula un montaj video cu regina Elisabeta și prințul Philip, care a murit anul trecut. După moartea reginei, de pe 8 septembrie, Ed Sheeran i-a adus un omagiu, în timpul unui concert în Germania.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *