De ce are Daniel Pavel casa plină cu macete. Iubita l-a dat de gol: ”Are una în fiecare dormitor”

Scris de: Stan Filon

26 Sep. 2023

Acum s-a aflat de ce are Daniel Pavel casa plină cu macete! Celebrul prezentator a preluat emisiunea Survivor România în anul 2021, iar fanii emisiunii îl apreciază foarte mult. Acum încep însă să apară amănunte vin viața vedetei de televiziune.

De ce are Daniel Pavel casa plină cu macete

Daniel Pavel este prezentatorul ”Survivor România” din anul 2021, din al doilea sezon, când l-a înlocuit pe Dan Cruceru. Fanii emisiunii difuzate de Pro TV îl apreciază mult, însă vedeta și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor. Acum s-a aflat un amănunt pe care nimeni nu îl bănuia. Iubita vedetei de Pro TV a vorbit despre pasiunile lui.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de aproximativ un an. Aceștia și-au început povestea de iubire cu puțin timp înainte ca el să plece în Republica Dominicană pentru a fi prezentatorul emisiunii Survivor 2022. Invitată împreună cu iubitul său la un podcast, tânăra a vorbit despre pasiunile nebănuite ale acestuia. A fost întrebată dacă este adevărat că Dan are cuțite în vacanță. Iată ce a răspuns:

De ce are Daniel Pavel casa plina cu macete
De ce are Daniel Pavel casa plina cu macete

”Are trei cuțite în fața televizorului”

”Da, dar nu doar în vacanță și nu doar cu cuțitul, are o macetă în fiecare dormitor acasă. Acasă la noi are o macetă la noptieră și 6 săbii diferite din culturi diferite, are trei cuțite în fața televizorului. Unul e de la tata, două achiziționate de el, unul e din Ucraina”, a recunoscut Ana Maria Pop.

Daniel Pavel nu a mai putut evita nici el subiectul, așa că a vorbit în glumă despre pasiunea sa. A explicat de unde vine pasiunea aceasta pentru obiecte tăietoare, care mai de care mai ascuțite.

”Nu știi niciodată ce trebuie să tai. Trebuie să tai gheața, e vorba doar de un interes pur istoric. Îmi place să văd cum gândeau războinicii, luptătorii, și apoi e o chestie de colecționare”, a spus Daniel Pavel.

Pasiune moștenită

Se pare că pasiunea pentru astfel de arme a moștenit-o de la părinții săi, ambii având o carieră militară serioasă în spate. Tatăl său este general, iar mama sa este colonel în armată.

”Eu sunt fan așa ceva, repet, părinții mei sunt militari, tata e general, mama e colonel. Mereu am avut în casă lucruri de genul, tata are o colecție de săbii, scuturi, pe tema asta se înțeleg foarte bine ei doi”, a mai spus Ana.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *