De ce atrag bărbați nepotriviți, însurați sau indisponibili emoțional. Cum explică specialistul

Motivul pentru care atragi bărbați nepotriviți, însurați sau indisponibili emoțional!
De ce atrag bărbați nepotriviți, însurați sau indisponibili emoțional. Cum explică specialistul

Te străduiești de foarte mulți ani să-ți faci o relație serioasă și de durată, dar de-a lungul timpului ai dat numai peste bărbați nepotriviți, însurați sau indisponibili emoțional și te întrebi de ce? Ei bine, acum vei afla în sfârșit răspunsul la această întrebare care te frământă. Iată explicațiile specialistului!

Motivul pentru care atragi bărbați nepotriviți, însurați sau indisponibili emoțional

Ai avut senzația că ți-ai găsit iubirea vieții, dar te-a părăsit? Legătura era profundă și părea adevărată. Dar, în mod neașteptat, persoana cu care te-ai întâlnit de câteva ori nu ți-a mai răspuns la telefon.

Pur și simplu a încetat să mai comunice. Încerci în secret să-i cauți scuze, dar zilele trec și realizezi că celălalt pur și simplu nu vrea să mai fie cu tine. De ce? Ei bine, află că problema nu este la tine.

Singura ta greșeală a fost că ai ignorat semnele care spuneau că acest bărbat este indisponibil emoțional. Cu toții am trecut deja printr-o astfel de dezamăgire. Face parte din viață.

Citește și Zodii care sunt fidele. Cei 4 nativi care pun mare preț pe stabilitate și loialitate în relații!

”Oamenii care vin în viața noastră sunt o oglindă pentru noi”

Cu toate acestea, unii oameni repetă întotdeauna această dinamică, atrăgând parteneri nepotriviți, însurați sau indisponibili emoțional. Care este motivul? Iată ce spune specialistul.

”Noi atragem bărbați din jurul nostru ca să ne fie oglinzi, deci, practic, de multe ori, oamenii care vin în viața noastră sunt o oglindă pentru noi. Prin urmare, bărbații aceștia indisponibili pe care îi atragi în viața ta arată că, undeva, există o indisponibilitate și la tine, fie încă mai suferi după o relație din trecut, fie ai o frică din copilărie să te deschizi și nu vrei să te lași vulnerabilă, fie consideri că ești o femeie puternică și nu trebuie să-ți arăți emoțiile.

Deci toate lucrurile astea arată că nici tu nu ești 100% pregătită pentru relația aia pe care tu o cauți. Prin urmare, ca să faci trecerea de la persoana asta, care încă este în gardă, la persoana deschisă, vulnerabilă, care este pregătită pentru o relație cu un bărbat disponibil, e nevoie de un proces pe care să-l faci tu cu tine. Ce poți să faci? Programe, work-shopuri, studiat.”, a precizat coach Gabriela Saulea.

Citește și Zodiile care nu cred în iubire. Acești nativi sunt cel mai greu de suportat, fug mereu de relații serioase!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *