De ce atragi anumite persoane în viața ta. Motivul surprinzător dezvăluit de psihologul Ludmila Jalo

Psihologul Ludmila Jalo, sfaturi importante pentru femei
De ce atragi anumite persoane în viața ta. Motivul surprinzător dezvăluit de psihologul Ludmila Jalo

Se întâmplă de multe ori, ca într-o perioadă mai puțin bună, să ne întrebăm de ce atragem anumiți oameni în viața noastră. Psihologul Ludmila Jalo a dezvăluit în cadrul emisiunii Ego Life care este motivul pentru aceste situații și ce este de făcut.

“Evoluezi în fiecare zi dacă ești o femeie asumată”

Ludmila Jalo susține că oamenii îi atrag pe ceilalți care sunt la fel, astfel că totul se petrece în oglindă. Potrivit ei, de multe ori situațiile dificile sunt, de fapt, lecții karmice prin care oamenii trebuie să treacă.

“Noi oglindim. Ceea ce ești tu atragi persoanele, fie care te ajută să te vindeci, niște lecții karmice prin care trebuie să treci, uneori sunt dureroase, dar tu evoluezi în fiecare zi dacă ești o femeie asumată”, a declarat Ludmila Jalo în cadrul emisiunii Ego Life.

Secretul pentru mai puțină răutate între femei. Așa ar putea scădea numărul de divorțuri

Ludmila Jalo susține că dacă femeile le-ar vedea pe celelalte femei ca pe niște surori nu ar mai exista răutate și, în același timp, ar scădea și numărul de divorțuri. Ludmila susține că în toate este nevoie de asumare.

„Dacă vedem soră în fiecare femeie, nu va râvni nicio femeie la bărbatul alteia, știind că rănește o soră, nu vor mai fi atâtea divorțuri, asumarea asta că totuși tu îți reprimi feminitatea când invidiezi și judeci altă femeie. Complimentul de la o femeie este mult mai prețios”, a mai spus Ludmila Jalo.

Ludmila Jalo, despre traumele din copilărie

Psihologul Ludmila Jalo susține că multe lucruri de care o femeie nu a avut parte în copilărie, le va căuta în partenerul de viață.

“Femeia care nu își oferă ei iubire, atenție, răsfăț, e o anumită cerșeală. Noi psihologii o numim o mică traumă: ce nu ai primit de la tată, încerci să cauți și să primești de la partener. Vindecând relația cu tata, acceptându-l așa cum e, te deschizi și atunci îți oferi tu și primești partenerul altfel, ca bărbat, nu ca un tată”, a mai spus Ludmila.

8.7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.