De ce au divorțat de fapt Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Motivul care ar fi dus la separare

Află de ce au divorțat Carmen Grebenișan și Alex Militaru!

Carmen Grebenișan a anunțat, recent, că s-a despărțit de soțul ei, Alex Militaru. Blondina a spus că decizia divorțului a fost luată de comun acord și că a rămas în relații bune cu fostul său partener. Însă, influencerița nu a suflat niciun cuvânt despre motivul separării. Totuși, o informație a ieșit la iveală. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi foști soți!

Motivul pentru care ar fi divorţat Carmen Grebenișan și Alex Militaru

Carmen Grebenișan este, fără îndoială, una dintre cele mai populare creatoare de conținut de la noi din țară. Vedeta este urmărită de numeroși utilizatori pe rețelele sociale, acolo unde postează foarte des fotografii și nu numai.

Însă, recent, blondina le-a dat o veste neașteptată fanilor. Ea le-a transmis acestora că s-a despărțit de soțul ei, Alex Militaru. Anunțul i-a uimit pe internauți, mai ales că favorita lor părea să formeze un cuplu solid cu bărbatul.

”Am ales să ne separăm de comun acord”

Carmen Grebenișan a transmis, prin intermediul contului său de Instagram, că s-a despărțit de Alex Militaru. Vedeta a precizat că urmează să se mute din locuința pe care ea și soțul ei o aveau împreună. Însă, creatoarea de conținut nu a spus și motivul care a dus la despărțire.

”Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă.

În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac.

Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect.

Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi”, a scris Carmen Grebenișan în mediul online.

Citește și Carmen Grebenișan a divorțat la doar 3 ani de la cununia civilă: ”Nu e o decizie impulsivă”!

Când ar fi început neînțelegerile dintre cei doi

Potrivit celor de la Cancan, neînțelegerile dintre Carmen Grebenișan și Alex Militaru ar fi început în anul 2023, când a fost amânată nunta.

Cei doi s-au cununat civil în anul 2021, iar nunta ar fi trebuie să aibă loc anul trecut. Însă, influencerița a ales să renunțe la acest eveniment pentru a participa la Asia Express.

”Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric.

Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo.

Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau”, a spus Carmen Grebenișan în testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Citește și Cum arăta Carmen Grebenișan, înainte de operațiile estetice. Concurenta de la Survivor 2023 e de nerecunoscut!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *