De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp. 7 motive care îi fac să ia această decizie

Motivele pentru care bărbații ajung să dea block unei femei pe Whatsapp.
De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp. 7 motive care îi fac să ia această decizie

De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp este una dintre întrebările care le frământă pe femei. Aplicațiile de pe telefoane au devenit cel mai ușor mijloc de comunicare în zilele noastre. Printre acestea, una dintre cele mai populare este aplicația de chat WhatsApp, folosită pentru a comunica sau pentru a face schimb de poze sau chiar de mesaje vocale.

Datorită complexității ei, această aplicație este preferată și de cupluri, pentru că permite comunicarea foarte ușoară. Prin intermediul aplicației putem observa dacă celălalt este online, dacă ne-a citit mesajele, dar totodată putem observa și dacă ne-a dat block.

Prin urmare, dacă ai început o nouă relație de puțin timp și observi că ai fost blocată, acesta poate fi un mod nepoliticos de a ți se transmite că totul s-a terminat. Iată care ar fi cele mai comune 5 motive pentru care iau această decizie bărbații.

De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp

De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp

 A apărut o nouă iubită

Când un bărbat este interesat de tine, flirtează prin mesaje seducătoare sau chiar îndrăznețe. Însă, când apare altă femeie în cale, el poate încerca să elimine orice urme din fosta relație. Este foarte frecvent să încerci în mod subtil, sau chiar direct, să elimini și să blochezi femeia cu care ai fost implicat într-o legătură. Mai ales dacă nu a fost vorba de ceva de durată. Orice bărbat va prefera sa dea block, decât să ofere explicații pentru alegerea lui.

Și-a dorit mai mult de la tine

Când un bărbat ți-a dat de înțeles că te place și vrea mai mai mult decât o prietenie, începe să dezvolte un plan de seducție. Poate ți-a scris deja să te invite la o cafea, dar tu l-ai refuzat politicos. Și nu doar o dată. Treptat, când va descoperi că tu îl vrei doar ca un prieten, ajunge să se simtă jignit. Rănit în mândria lui, poate decide că este mai bine să întrerupă orice relație posibilă. Deși în acest caz, dă dovadă de puțină maturitate, poate fi o scuză bună pentru a evita o discuție.

De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp – Nu vor să se implice

Pentru un bărbat interesat de o legătură casual, femeia care ajunge să fie interesată prea mult de el, poate fi obositoare. Când nu vrea să se implice, îi este mai comod să dea block pe Whatsapp, pentru a opri conversațiile. Atunci când te trezești blocată fără un motiv concret, foarte probabil cauza este dezinteresul. Chiar și tăcerea poate fi un bun răspuns. Nici nu ai ce regreta, poate chiar este mai bine că nu ai apucat să investești foarte mult timp și energie lângă un astfel de bărbat.

Ai prea multe planuri pentru viitor

Relațiile aflate la început de drum pot să fie foarte frumoase. Uneori sunt atât de frumoase, încât începi să îți imaginezi toată viața alături de cel pe care îl știi doar de câteva săptămâni. Deși la început ți-ai propus să fii tăcută, iată că ai spus cu voce tare că ți-ai dori să aveți și copii împreună. În general, bărbații sunt mai reticenți când este vorba de asumarea unei relații noi. Iar când aud și de planuri pe termen lung, cu copii, tind să o ia la sănătoasă cât mai repede.

5. De ce bărbaţii dau block femeilor pe Whatsapp – Caută ceva temporar

În ultima vreme, relațiile nestatornice sunt tot mai des preferate în locul celor de lungă durată. De aceea unii bărbați ajung să prefere o relatie de o noapte, poate mai multe, dar în niciun caz ceva serios. Așadar, în caz că te-ai văzut cu el de câteva ori, apoi ai observat că te-a blocat pe Whatsapp, cel mai probabil a căutat doar ceva temporar. Nu este calea cea mai corectă de a scăpa de o astfel de persoană, dar poate fi cea mai eficientă. Deci, cu siguranță acest gest ți-a făcut numai bine. 

El este un laș

Pentru a pune capăt unei relații, conversația poate fi ceva foarte delicat și necesită doze mari de tact și de curaj. Din păcate, mulți bărbați preferă pur și simplu să întrerupă legătura, blocând. Este cel mai simplu mod de a nu se angaja într-o conversație care ar putea să nu iasă foarte bine. Este, fără îndoială, una dintre cele mai nepoliticoase metode prin care bărbatul laș poate pune capăt unei relații personale.

Ai spus ceva care l-a deranjat

De multe ori credem că bărbații sunt duri și sunt capabili să primească orice lovitură. Realitatea este că tind să fie chiar mai sensibili decât par. De aceea, unii ajung să fie deranjați de un comentariu atât de tare, încât preferă să întrerupă orice legătură. Problema este că poate ai spus ceva ce l-a supărat, dar dacă alege să îți dea block nici nu vei ști ce s-a întâmplat de fapt.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
7.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *