De ce boli pot suferi persoanele geloase. Ce afecțiuni poate declanșa această trăire

Ce se întâmplă în corpul persoanelor geloase
De ce boli pot suferi persoanele geloase. Ce afecțiuni poate declanșa această trăire

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce boli pot dezvolta oamenilor din cauza geloziei, stresului, fricii și anxietății. Lidia Fecioru mărturisește că oamenii pot evita multe dintre boli dacă aleg să gândească pozitiv, atât despre ei, cât și despre cei din jurul lor.

„Sunt unele probleme care vin karmic, dar sunt și foarte multe care vin din cauza obiceiurilor noastre din viață. Adică, dacă noi trăim într-o viață tristă, ternă, cu supărări, începe să vină o formă de negativitate în sufletul nostru și noi vom transforma corpul nostru într-o magazie de bol”, spune Lidia Fecioru.

Persoanele geloase

Persoanele care sunt geloase pot avea probleme cu ficatul sau cu fierea. Când cineva se supără sau are o criză de gelozie stârnește probleme în corpul său, nu în corpul partenerului/ei.

„Gelozia este a ficatului și a fierii. Când oamenii sunt geloși asta se întâmplă. Omul se supără pe el, atunci când are o criză de gelozie, supărarea nu se duce pe partener. Nu avem nevoie de studii clinice, pentru a vedea asta, orice psihoterapeut știe asta”, spune Lidia Fecioru la Antena3.

Persoanele anxioase

Lidia Fecioru susține că anxietatea care durează mai mult timp se transformă într-o formă de depresie. Aceasta poate provoca o problemă a sistemului nervos.

„Anxietatea, dacă durează mai mult timp, înseamnă deja o formă de depresie. Anxietatea este așezată mereu cu frica și acolo este clar o problemă a sistemului nervos și trebuie tratată la un psihiatru sau la un psiholog. Nu trebuie să ne fie rușine de mersul la psiholog, du-te și vezi care e problema. Nu trebuie să vă ascundeți starea sub preș, pentru că se va face ca o grămadă și o să vă împiedicați de ea și vei cădea în propriile tale probleme”, a declarat bioenergoterapeutul.

Persoanele fricoase

Atunci când oamenii se tem de ceva pot provoca probleme rinichilor și sistemului nervos, care produce mai multă adrenalină și poate da peste cap pancreasul sau glanda tiroidă.

Persoanele stresate

E știut deja că stresul provoacă mari probleme organismului uman. Acesta își pune amprenta în primul rând asupra glandei tiroide pentru că ea ține de tot ce înseamnă emoțional.

“Să nu-ți încarci prea mult sufletul cu problemele celor din jur, pentru că atunci se îmbolnăvește tiroida. Ea dă semne de agitație, palpitații, sufocare, intrare în panică, agitație, insomnie și de aici începe coșmarul”, a spus Lidia Fecioru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *