De ce divorțează Britney Spears după doar 14 ani luni de căsnicie. Sam Asghari îi aduce acuzații grave, ce i-ar fi făcut artista

Motivul șocant pentru care l-a determinat pe antrenorul de fitness să depună actele de divorț.
De ce divorțează Britney Spears după doar 14 ani luni de căsnicie. Sam Asghari îi aduce acuzații grave, ce i-ar fi făcut artista

Divorțul cântăreței Britney Spears de Sam Asghari ține primele pagini ale tabloidelor internaționale. Antrenorul de fitness în vârstă de 29 de ani a depus recent actele pentru separarea oficială, iar la scurt timp au apărut detalii despre neînțelegerile dintre ei. Iată care este motivul pentru care cuplul a decis să divorțeze.

De ce divorțează Britney Spears după doar 14 ani luni de căsnicie

Britney Spears și soțul ei s-au cunoscut pe platoul de filmare al unui videoclip în 2016. Încă de atunci s-a zvonit că între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste.

După ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească. Britney Spears și Sam Agharis și-au unit destinele în iunie 2022, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat celebrități precum Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton. Evenimentul a avut loc la casa cântăreţei din Thousand Oaks, California.

După doar 14 luni de căsnicie, cuplul a decis să divorțeze. Motivele separării ar fi infidelitatea și comportamentul violent artistei.

Potrivit jurnaliștilor de la Page Six, Sam Asghari a lansat o serie de atacuri dure la adresa soției sale. El a acuzat-o pe cântăreață că l-a înșelat și l-a lovit în timp ce dormea, învinețindu-i astfel un ochi.

De asemenea, antrenorul de fitness a mărturisit că Britney l-a rugat pe unul dintre angajații săi să o filmeze dezbrăcată, iar într-un final a ajuns să aibă o relație cu bărbatul respectiv.

„Ar exista mai multe videoclipuri cu Britney Spears în ipostaze compromițătoare alături de acel bărbat”, au dezvăluit surse citate de TMZ, potrivit Page Six.

Asghari a transmis un mesaj pe pagina personală de Instagram în care a anunțat că se desparte de soția lui:

„După şase ani de dragoste şi angajament unul faţă de celălalt, eu şi soţia mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea şi respectul pe care îl avem unul pentru celălalt şi îi doresc tot ce e mai bun pentru ea întotdeauna”.

Ulterior, acesta a scris însă pe rețelele sociale că ”problemele sunt inevitabile” și că ”ar fi ridicol” să ceară intimitate. ”Însă vă cer tuturor, inclusiv jurnaliștilor, să fiți blânzi și înțelegători” , a adăugat antrenorul de fitness.

Sam Asghari nu va contesta actul prenupțial

Sam Asghari a negat că va contesta acordul prenupţial pe care îl are cu Britney Spears, după ce a depus cererea de divorţ, scrie The Guardian.

Conform unor documente depuse miercuri la un tribunal din Los Angeles, au fost invocate ”diferențe ireconciliabile”, precizându-se totodată că cei doi s-au separat în urmă cu aporape trei săptămâni.

În documentele depuse se precizează că Asghari intenţionează să obţină sprijin financiar de la Spears şi să o pună pe aceasta să îi plătească avocaţii. Valoarea bunurilor lui Spears şi ale lui Asghari, precum şi a celor pe care le deţin împreună, nu a fost încă stabilită, potrivit documentelor.

Până acum, Britney Spears nu a dorit să facă niciun fel de decalarație despre divorț. În schimb, artista s-a destăinuit fanilor și le-a spus într-o postare pe Instagram că ”va cumpăra un cal în curând”.

Pentru Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, căsătoria cu Asghari este a treia la număr, în timp ce pentru antrenorul de fitness este prima.

Cântăreața s-a căsătorit în 2004 cu cu Kevin Federline, cu care are doi copii – Sean şi Jayden. Cei doi s-au despărțit în 2007. Artista a mai fost căsătorită cu prietenul din copilărie Jason Alexander în 2004, dar a fost anulată după doar 55 de ore.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *