De ce e bine să muncești în luna august, în loc să-ți iei concediu. Astrologul Gena Rusu dezvăluie secretul pentru a atrage prosperitatea în viața ta VIDEO EXCLUSIV

"Luna august este luna a opta a anului și 8 este o stea abundenței, a prosperității"

Luna august este cunoscută drept luna concediilor. În România, mulți dintre oameni preferă ca în această lună să ia o pauză de la activitate și să se relaxeze. De ce nu e bine să faci asta? Astrologul Gena Rusu a explicat ce este indicat să faci, de fapt, în această lună de vară.

Ce e bine să faci în luna august, potrivit Genei Rusu: „În niciun caz nu este o lună potrivită pentru concediu”

Gena Rusu a explicat la Ego Life de ce nu este luna august o perioadă bună pentru concedii. Astrologul dezvăluie că în această lună oamenii au mai multă energie și ar fi bine să își canalizeze această energie către activitățile lor. Potrivit specialistului, atunci când este soare, oamenii au mai multă energie.

„Luna august este luna a opta a anului și 8 este o stea abundenței, a prosperității. Din prezent, în Feng Shui-ul tradițional și în numerologie, în luna aceasta, noi ar fi bine chiar să muncim, să sădim, să culegem roade și să sădim. Pentru ca activitatea noastră să fie cât mai accelerată în perioada următoare. În niciun caz nu este o lună potrivită pentru concediu. Știi când ai cea mai multă energie? Când e soare. Atunci este necesar să îți canalizezi această energie către activitățile tale. Noi facem lucrurile invers, ne duce către autosabotare”, spune Gena Rusu.

Ce spune numerologul Adam Stavarache despre luna august: „Te impulsionează să faci justiție”

Adam Stavarache spune că luna august poate fi și despre justiție, conflicte sau dreptate. Opt-ul este foarte puternic și este nevoie ca oamenii să știe cum să își gestioneze energia, căci oricând pot apărea conflicte.

„În luna august, oamenii ar trebui să își pună întrebarea ce anume le conferă avânt în viață, cât de deschiși sunt către noile impulsuri. Peste orice problemă se trece cu înțelegere și schimbare. Așa am început luna august. Luna august, din punct de vedere numerologic, este o lună care te impulsionează, te impulsionează să faci justiție, te impulsionează să intri în conflict cu alții, te impulsionează să îți faci dreptate, ceea ce este greșit cumva, pentru că opt-ul ăsta e foarte puternic și dacă nu ști cum să-ți gestionezi energia, din orice cuvânt, faptă, pot să apară conflicte”, a spus Adam Stavarache.


Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează în fiecare miercuri, la ora 20:00 pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *