De ce e bine să pui sare în colțurile casei, de fapt. Motivul nebănuit

Trucul la care trebuie să apelezi în cazul în care te confrunți cu situații neplăcute.
De ce e bine să pui sare în colțurile casei, de fapt. Motivul nebănuit

De ce e bine să pui sare în colțurile casei, de fapt. Există nenumărate trucuri la care oamenii apelează pentru a-și îndeplini dorințele. Fie că vorbim de noroc în dragoste, succes în plan financiar sau atragerea energiilor pozitive, ai la îndemână diferite metode despre care se spune că funcționează. Există un truc ce va aduce multe schimbări pentru tine. Este nevoie doar să presari puțină sare în colțurile casei. Iată cum te va ajuta.

De ce e bine să pui sare în colțurile casei, de fapt

Cu toții ne dorim ca locuința noastră să fie ferită de energii negative. Ce puțină lume cunoaște este faptul că odată ce te-ai mutat într-o casă nouă, locuința respectivă păstrează din energia foștilor proprietari, mai ales în cazul în care aceștia au suferit de vreo boală.

De aceea este bine să apelezi la acest truc, în care să pui puțină sare în fiecare colț al casei. Numerologul Mihai Voropchievici ne explică ce anume trebuie să facem și cum funcționează acesta.

„Pune câte o lingurință în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

Sarea și șofranul, combinație perfectă pentru a atrage bunăstarea

La 48 de ore după ritualul de mai sus trebuie să cureți sarea. Procesul se poate repeta ori de câte ori simți nevoia.

Dacă te confrunți cu eșecuri și vrei să vezi dacă te afli într-o perioadă a vieții tale în care ești urmărit de ghinion, încreacă trucul de mai sus pentru a te convinge.

O altă variantă este să amesteci sarea de mare cu șofran. Amestecul îți oferă protecție și atrage bunăstarea. De asemenea, condimentele folosite de obicei în bucătărie se curăță și ele după 48 de ore.

7.8 56 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • din txt: „LA 48 DE ORE DUPÁ RITUALUL DE MAI SUS TREBUIE SÁ CURETI SAREA”…
    ce sá curát? cá am aruncat-o ín wc-u dupá cum am fost „sfátuit”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.