Cine este Eugen Buică și cum a ajuns să aibă o carieră de succes în SUA. Motivul pentru care a făcut un film despre părinții săi: „Un fel de terapie” VIDEO EXCLUSIV

Iată motivul pentru care Eugene Buică a făcut un film despre părinții săi!
Cine este Eugen Buică și cum a ajuns să aibă o carieră de succes în SUA. Motivul pentru care a făcut un film despre părinții săi: „Un fel de terapie” VIDEO EXCLUSIV

În ediția cu numărul 86 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică l-a avut ca invitat pe Eugene Buică, unul dintre cei mai apreciați actori și regizori de la noi din țară. Cu această ocazie, el a vorbit despre documentarul ”Mrs. Buică”, care va rula din 8 decembrie în cinematografe și care prezintă relația, cu bune și cu rele, a părinților săi. Iată motivul pentru care a făcut un film despre cei care i-au dat viață.

Detalii despre Eugene Buică

Eugene Buică s-a născut pe data de 16 mai 1963, iar în copilărie a studiat vioara la Școala de Muzică George Enescu din Capitală. La vârsta de 10 ani, el și părinții săi au plecat în America, încercând să-și construiască un viitor mai bun.

Acolo, el și-a continuat pasiunea, a muncit, iar apoi s-a îndrăgostit iremediabil de actorie. A început să studieze teatrul, la The Neighborhood Playhouse School of Theatre din New York City.

Ulterior, a jucat în mai multe filme, piese de teatru, emisiuni de televiziune, dar și reclame. Mai târziu, și-a deschis o școală internațională de actorie numită ”The Acting Corps”, iar acolo a instruit 4700 de actori între 2001 și 2018.

Motivul pentru care Eugene Buică a făcut un film despre părinții săi

Eugene Buică este un român care a trăit mulți ani în America, dar care, începând din anul 2019, s-a reîntors în țara natală pentru a realiza lucruri mărețe în cinematografia românească.

Acum, regizorul pregătește lansarea unui film documentar inspirat din biografia familiei sale, intitulat ”Mrs Buică” , în traducere “Doamna Buică”. Producția este alcătuită din înregistrări făcute pe parcursul a 24 de ani.

Filmul, care va rula din 8 decembrie în cinematografele din România, prezintă atmosfera din sânul familiei lui Eugene Buică. De ce a ales acesta să facă un film despre părinții săi? A fost un proces dureros sau un fel de terapie? Iată ce a declarat invitatul Danei Săvuică.

”Poate chiar ambele. Ce e terapeutic, de obicei, este și dureros. Faptul că treci printr-o chestie dureroasă, acolo este terapia și ajungi în partea cealaltă, dar nu e drumul ușor. De regulă, noi încercăm să ocolim calea pe care ar trebui să mergem o viață întreagă (…)

A fost terapie, dar mai mult am privit-o ca pe o răspundere. După ce tatăl meu s-a dus în anul 2002, eu, timp de 8 ani de zile, nu am putut să ma uit la brut, la materialul pe care-l pregătisem. Deci era o răspundere.”, a declarat Eugene Buică.

Citește și Ego Life, ediția a 86-a. Dana Săvuică și regizorul Eugene Buică, despre filme, succesul în carieră și întoarcerea în România!

Eugene Buică, despre documentarul ”Mrs. Buică”

Eugene Buică a precizat că ”Mrs. Buică” este un film documentar cu o poveste. ”Cine a văzut filmul spune că acesta nu ar putea fi clasificat chiar ca un documentar.

Se întâmplă atâtea chestii, este atât de viu și sunt personaje care trăiesc și vor ceva unul de la altul. Există o poveste, un fir al poveștii și nu expune un subiect, ci viața unor oameni prin drama dintre ei.”

Alte subiecte interesante abordate de invitatul Danei Săvuică le puteți urmări la EGO Life. Emisiunea se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul de YouTube.

Citește și Câți bani au câștigat prințul Harry și Meghan Markle pentru documentarul de la Netflix. Suma colosală!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *