De ce Hillary Clinton nu și-a părăsit soțul după ce a înșelat-o. Secretul nebănuit din spatele acestei decizii

Bill Clinton a recunoscut, în cele din urmă, că i-a fost infidel soției sale.
De ce Hillary Clinton nu și-a părăsit soțul după ce a înșelat-o. Secretul nebănuit din spatele acestei decizii

De ce Hillary Clinton nu și-a părăsit soțul după ce a înșelat-o. După celebrul scandal sexual în care a fost implicat fostul președinte american Bill Clinton (în momentul în care era încă în funcție) și secretara sa, Monica Lewinsky, Hillary Clinton a constinuat să îi fie alături soțului ei. Iată ce a determinat-o pe Prima Doamnă să nu divorțeze de fostul șef de stat.

De ce Hillary Clinton nu și-a părăsit soțul după ce a înșelat-o. Secretul nebănuit din spatele acestei decizii

Primele zvonuri despre relația dintre Bill Clinton și secretara sa au apărut în ianuarie 1998, când presa de peste Ocean prezenta informații despre o posibilă idilă între cei doi. Președintele de atunci al SUA a negat însă vehement acest lucru spunând: „Nu am avut relații sexuale cu acea femeie, domnișoara Lewinsky”. Iar Prima Doamnă i-a fost alături, declarând că întreaga poveste este complet falsă.

Cu toate acestea, Bill Clinton și-a recunoscut infidelitatea în luna august a aceluiași an, iar ADN-ul de pe rochia Monicăi Lewinsky s-a dovedit a fi al său. În decembrie 1998, șeful statului a fost înlăturat din funcție pe motiv că a mințit sub jurământ și că a împiedicat o anchetă în plină desfășurare, susține Time.

Acesta nu a fost singurul scandal sexual în care a fost implicat fostul președinte al Statelor Unite. De-a lungul anilor, Bill Clinton a mai fost acuzat de patru femei de agresiune sexuale, dar el a negat tot, potrivit Business Insider.

Ce scrie Hillary Clinton în cartea sa despre episodul infidelității soțului ei

În 2017, Hillary Clinton și-a publicat autobiografia cu titlul „Ce s-a întâmplat”. În cartea ei, fosta Primă Doamnă a ținut să precizeze că mariajul ei este o chestiune ce îi privește doar pe ea și soțul său și nu ar trebui să fie treaba publicului sau a presei.

În documentarul Gutsy, apărut la începutul lunii trecute, Hillary a recunoscut că deși a stat cu Bill și după ce a înșelat-o, „acest lucru nu este recomandat tuturor”.

În autobiografia sa, Hillary Clinton a dezvăluit ce a determinat-o să rămână alături de soțul ei, în ciuda infidelității sale.

„Au existat perioade în care nu eram deloc sigură că mariajul nostru trebuia și putea să supraviețuiască. Dar, în acele zile, mă întrebam ceea ce conta cel mai mult – îl mai iubesc? Și pot cumva să rămân căsătorită cu el, fără să fiu consumată de furie și resentimente? Iar răspunsurile au fost tot timpul pozitive. Așa că am mers mai departe”, susține CNN.

Citește și: „Câți bani primesc Michelle şi Barack Obama pentru un podcast. Suma exorbitantă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *