De ce i-a dat Dan Bittman un inel lui Denise Rifai: „M-a surprins gestul”. Adevărul despre legătura dintre ei

Denise Rifai: „Ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”

Scris de: Daoud Andra

30 Nov. 2022

Denise Rifai este recunoscută pentru întrebările provocatoare pe care le pune invitaților ei. Din când în când, prezentatoarea de la Kanal D este luată prin surprindere de interlocutorii ei, nu doar cu răspunsurile pe care le dau, ci și cu gesturile pe care aceștia le fac. Unul dintre momentele memorabile din emisiune a fost acela când Dan Bittman i-a oferit un inel prezentatoarei.

Denise Rifai a vorbit despre inelul primit de la Dan Bittman

Denise Rifai a lansat, în urmă cu doi ani, un format care se bucură de mare succes. Gazda emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D a avut, de-a lungul timpului, invitați din toate domeniile. Prezentatoarea a stat față în față cu politicieni, actori, cântăreți, sportivi și influenceri și i-a „descusut” pe fiecare în parte. Unul dintre invitații care au surprins-o atât pe Denise Rifai, cât și pe telespectatori a fost Dan Bittman.

Liderul trupei Holograf a făcut un gest inedit atunci când a fost invitat în emisiune. Prezentatoarea l-a întrebat, la un moment dat, câte inele a oferit de-a lungul timpului femeilor, făcând referire la celebrul hit „Ți-am dat un idel”. În acel moment, artistul a scos un inel pe care i l-a oferit lui Denise. Prezentatoarea a recunoscut recent că gestul a flatat-o și că încă poartă bijuteria uneori. Cadoul artistului a impresionat-o, fiind un gest spontan și neregizat.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai, într-un interviu pentru revista Viva!

De ce i-a dat Dan Bittman un inel lui Denise Rifai
Denise Rifai a primul un inel de la Dan Bittman

Care invitați sunt cel mai dificil de intervievat

A fi în postura celui care pune întrebările nu este tot timpul comod. De-a lungul edițiilor, Denise Rifai a stat față în față cu personaje precum Elena Udrea, Liviu Dragnea, Dan Negru, Anamaria Prodan, Viorica Dăncilă, Cristi Borcea, Adrian Năstase, Sorin Oprescu și lista poate continua. Nu toți au dat însă răspunsurile pe care vedeta le aștepta. Denise Rifai recunoate că a avut și invitați dificili, însă până la urmă toți au cooperat, într-o oarecare măsură.

„Sunt şi invitaţi care se deschid mai greu. Dar până la final de drum toată lumea înţelege că această confesiune, aşa cum denumesc mulţi dintre invitaţii mei emisiunea mea, această confesiune e pentru ei, în favoarea lor, ei practic îşi spun povestea după ce aceasta a fost scrisă şi rescrisă în toate felurile de presă. Au posibilitatea să se aşeze în faţa publicului şi să îşi spună povestea lor, şi publicul îi iubeşte pentru asta. Acesta este secretul succesului emisiunii mele, pentru că oamenii vin şi se dezvăluie. Este fantastic!”, a mai spus moderatoarea, pentru aceeași sursă.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7 42 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.