Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai: ”Prioritățile sunt foarte importante”. Artistul dezvăluie motivul pentru care i-a dat inelul

Solistul a lămurit misterul cu privire la bijuteria pe care i-a oferit-o

Scris de: Daoud Andra

26 Feb. 2024

Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai: ”Prioritățile sunt foarte importante”. Artistul dezvăluie motivul pentru care i-a dat inelul

Au trecut trei ani de când Dan Bittman a făcut unul dintre cele mai controversate gesturi, la televizor. Artistul i-a oferit un inel lui Denise Rifai, când a fost invitat în emisiunea ei de la Kanal D și multă lume a speculat că ar avea o relație. La mai bine de trei ani de la acel gest, solistul trupei Holograf a pus punctul pe ”i” cu privire la legătura dintre ei.

Dan Bittman a spus adevărul despre inelul oferit lui Denise Rifai

De-a lungul timpului, Dan Bittman a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Chiar dacă are peste 60 de ani, solistul trupei Holograf a rămas la fel de cuceritor. Artistul a avut o relație de aproximativ trei decenii cu Liliana Ștefan, alături de care are trei băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți.

La finalul anului 2020, cântărețul a fost invitat de Denise Rifai în emisiunea ”40 de întrebări”, unde a făcut un gest controversat. I-a oferit prezentatoarei TV un inel, iar mulți au speculat atunci că ar avea o relație. La trei ani distanță, solistul a explicat ce a însemnat acel gest pentru el.

Citește și: Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Detalii surprinzătoare despre cei trei băieți ai săi: “Au primit 10 de DA” VIDEO EXCLUSIV

”Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare. Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’ Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat.”, a spus Dan Bittman, într-un interviu pentru viva.ro.

Denise Rifai a primit un inel de la Dan Bittman

Ce spune despre o relație cu Denise Rifai

Prezentatoarea de la Kanal D a purtat inelul primit de la Dan Bittman în diverse ocazii și mulți au speculat că ar fi ceva între ei. Denise Rifai este cu 23 de ani mai tânără decât solistul de la Holograf, iar până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat o eventuală relație. În cadrul aceluiași interviu oferit recent, cântărețul a spus adevărul cu privire la legătura dintre el și gazda emisiunii ”40 de întrebări”.

Citește și: Cine a fost prima iubire a lui Dan Bittman: “Era de o frumusețe rară”. Ce regrete are artistul referitor la relația cu mama copiilor lui

”Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă. Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita.

N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă, dar prioritățile încep să fie foarte importante, tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești ‘ce mai am de făcut?’, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii.”, a mai precizat solistul.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *