Denise Rifai, dezvăluiri uimitoare despre copilărie: “În 1985 se naște o prințesă. Mi-a plăcut aurul de mică. Purtam și pe cap un lanț de aur”

Cum s-au cunoscut părinții săi și cum a fost crescută de către un tată arab și o mamă româncă

Denise Rifai, copilărie drept prințesa familiei! Celebra prezentatoare de la Kanal D a povestit pe larg cum s-au cunoscut părinții săi, cum a apărut ea și în ce fel a fost crescută de un tată arab și o mamă româncă. Totul a fost trăit diferit față de ceilalți copii de vârsta de ei, față de colegii de clasă sau de prietenele sale.

Denise Rifai, despre povestea părinților săi: “Nu am văzut o femeie mai bună decât este mama mea”

Părinții lui Denise Rifai s-au cunoscut când el a venit în România pentru a studia arhitectura. Regimul de atunci nu le permitea să se căsătorească, însă exista totuși o portiță. Dacă ar fi avut un copil împreună primeau actul necesar căsătoriei. Astfel, în 1985 s-a născut Denise, prințesa și răsfățata familiei.

“Un el masculin și o ea feminină în primul rând. Tata este imaginea bărbatului clasic, puternic și bărbat așa, cu energie masculină. Iar mama este imaginea femeii clasice, o tipă caldă, dedicată casei, familiei, o femeie loială și foarte pură. Mama are un nivel de puritate foarte înalt. Nu am văzut o femeie mai bună decât este mama mea. A fost o iubire frumoasă și foarte pură între el și ea. El a venit în România să studieze arhitectură, s-a cunoscut cu mama și, pentru că vorbim despre regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească de regulă româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, puteau să primească acest document, dacă apărea un copil. În 1985 m-am născut eu, și după ce m-am născut eu ei au avut dreptul să se căsătorească”, a spus Denise Rifai în cadrul podcastului În Oglindă.

Denise Rifai, dezvăluiri uimitoare despre copilărie: “Mi-a plăcut aurul de mică, îmi puneam brățări foarte multe”

Denise Rifai a fost obișnuită de mică cu foarte mult aur, astfel că și acum iubește să poarte bijuterii. Mergea alături de părinții săi la diferite petreceri și nunți din familie, acolo unde veneau rudele tatălui său. Obișnuia să meargă la fiecare pentru a vedea ce i-a adus cadou.

“În anul 1985 se naște o prințesă. M-am născut în București. O păpușă așa răsfățată eram cea mai mică, de mică mi-au plăcut oamenii mari. Eram cea mai mică în lumea asta de băieți, ei sunt băieți frumoși arabii. Și ele toate cochete așa, și erau petreceri și nunți, și îmi plăcea foarte mult să merg ultima la nunți pentru că mi se părea că sunt importantă, eram aranjată. Mi-a plăcut aurul de mică, îmi puneam brățări foarte multe, îmi puneam și aici, purtam pe cap un lanț din aur, toată viața mea am iubit aurul. Mă duceam și mă așezam în brațele tuturor prietenilor tatălui meu și îi întrebam așa discret ce mi-au adus cadou. Foarte răsfățată.

O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. Toată baza mea este o bază profund arabă în structura mea și mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare sfânt moment că sunt născută liberă” mărturisește Denise Rifai.

Denise Rifai
Denise Rifai dezvăluiri uimitoare despre copilărie

Ce interdicții a avut Denise Rifai în adolescență

Denise Rifai nu a avut o copilărie și o adolescență așa cum au copiii în general. De cele mai multe ori se lovea de cuvântul “nu”. Nu mergea la petreceri, nu mergea în vacanțe cu colegii sau prietenii și nu avea voie nici să iasă cu vreun băiat.

Ce a făcut în tot acest timp? Denise Rifai susține că a acceptat toate aceste lucruri fără probleme, iar în timpul respectiv s-a dedicat lecturii sau altor lucruri care, în timp, s-au dovedit a fi extrem de benefice pentru ea. Ulterior, susține prezentatoarea TV, a primit mult mai mult.

“Eu am fost mereu crescută cu o propoziție ‘Noi suntem altfel’ și e foarte greu să te naști într-o familie mixtă în care amândoi sunt puri. (…) eu eram fata unui tip arab într-o lume pur creștină. Ce era pentru toți colegii mei o normalitate pentru mine era imposibil, păcat, nu ai voie, nu se face, pe fata mea n-o scoate niciun băiat la plimbare. (…) Toată viața mea, eu așa am fost crescută, să îmi fac părinții mândri și fericiți.

Am încercat să fac toate lucrurile de așa natură astfel încât să nu îl pun pe el în dificultate (n.r. pe tatăl ei). Și să fiu integră, să fiu cea care sunt astăzi. În adolescență eu nu aveam voie să merg la petreceri, eu nu aveam voie să merg în vacanțe cu copiii, cu colegii mei, eu nu aveam voie… Eu puteam s-o forțez, tata m-ar fi susținut la o adică, dar nici prea mult nu e bine, nu vreau să râdă lumea de el în contextul în care eu știam cine sunt, iar acum toată lumea vede cine sunt, toată lumea e super mândră de mine pentru că sunt dovada vie că se poate cu foarte multă libertate să iasă un produs excepțional.

Eu întotdeauna am știut că Dumnezeu are un plan cu mine. Mi se părea normal, am acceptat, știam ce se întâmplă. Și știam că într-o zi se va termina (n.r. faptul că nu avea voie să facă multe lucruri). Respectul pentru părinții mei a fost mult mai mare decât dorințele mele. Mi-aș fi dorit și eu, dar am convertit timpul respectiv în lectură, am făcut multe alte lucruri care mi-au folosit și Dumnezeu mi-a dat înmiit ulterior”, a mai povestit Denise Rifai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
S-a aflatt! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „O respect foarte...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Liniste financiara pentru aceste zodii: Armonie restabilita in familie si datorii achitate
Horoscop Weekend 19-31 Aprilie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *