De ce Mihai Bendeac nu își serbează niciodată ziua onomastică. Motivul te va surprinde

Mihai Bendeac a explicat de ce nu își sărbătorește niciodată onomastica
De ce Mihai Bendeac nu își serbează niciodată ziua onomastică. Motivul te va surprinde

De ce Mihai Bendeac nu își serbează niciodată ziua onomastică. De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui. Printre ei, s-ar afla, teoretic, și Mihai Bendeac. Însă actorul a renunțat demult la a-și mai sărbători onomastica. Iată care este motivul. Explicațiile fostului jurat de la iUmor.

De ce Mihai Bendeac nu își serbează niciodată ziua onomastică

Mihai Bendeac refuză să mai primească vreo urare sau felicitare pe 8 noiembrie. Deși numele pe care îl poartă este strâns legat de cel al Sfântului Arhanghel Mihail, actorul a încetat demult să își sărbătorească onomastica.

Motivul? Mihai Bendeac a renunțat la ortodoxie, religia în care a fost botezat, și nu mai dorește astfel să respecte tradițiile creștinești. De mai bine de 20 de ani, acesta se consideră ateu.

„Eu nu sărbătoresc niciodată, nefiind ortodox. Acum mă întorc din turneu”, a declarat Mihai Bendeac pentru playtech.ro.

Mihai Bendeac, s-a întors la prima „dragoste”

Recent, Bendeac a fost protagonistul unui scandal de propoții cu producătorii de la Antena 1. Actorul a decis să plece de la emisiunea iUmor invocând „motive grave”. Ieșit de pe micile ecrane, Bendeac a revenit la prima lui dragoste, teatrul.

Acesta joacă într-o piesă nouă, alături de George Mihăiță, care se numește „Desculț în parc”. El a declarat că se simte excelent de când nu mai este implicat în proiecte TV.

Totuși, artistul rămâne în continuare la Antena 1, chiar dacă a refuzat să mai apară la iUmor. Potrivit Monicăi Munteanu, managera actorului, acesta se află sub contract cu trustul Intact și urmează să facă parte din unele proiecte viitoare.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte”, a declarat Monica Munteanu, potrivit aceleiași surse.

Actorul a mai fost în scandal cu Antena și în anul 2013. Atunci, trustul l-a dat în judecată, pentru nerespectarea clauzeor din contract, cerând daune de 1.300.000 de euro. Sentința instanței, dată în 2015, a fost favorabilă trustului tv, doar că daunele pe care actorul trebuia să le plătească au fost de doar 3000 de euro. În cele din urmă, Mihai s-a reîntors la Antenă, iar conflictul s-a stins.

2.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.