De ce Mirela Vaida nu își lasă copiii să se uite la emisiunea ei. Motivul pentru care le-a dat interdicția

Mirela Vaida: „Copiii mei știu că mama lor apare la televizor”

Mirela Vaida îmbină perfect viața profesională cu cea personală. Se bucură de o carieră de succes în televiziune, fiind una dintre cele mai carismatice prezențe de pe micul ecran de la noi, dar întotdeauna își face timp și pentru familie. Este căsătorită de 14 ani și are trei copii, cărora se străduiește să le ofere cea mai bună educație.

În familia vedetei, regulile pentru cei mici sunt foarte clar stabilite, iar una dintre ele presupune ca cei doi băieți și fiica sa să nu îi urmărească emisiunea. Iată care este motivul pentru care Mirela Vaida a luat această decizie.

De ce Mirela Vaida nu își lasă copiii să se uite la emisiunea ei

De ani buni, Mirela Vaida se bucură de un succes remarcabil pe micile ecrane. De multe ori emisiunea pe care o prezintă în fiecare după-amiază a fost lider de audiență pe tronsonul orar pe care se difuzează.

Cu toate acestea, vedeta le-a interzis copiilor ei să îi urmărească show-ul. Ea le-a explicat micuților că emisiunea pe care o prezintă nu este una pentru copii, în consecință cei mici nu au voie să își urmărească mama la televizor.

Totuși, le permite acestora să se uite la emisiune preț de câteva momente, pentru a se asigura că mama lor se află la serviciu.

„Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta.(…) Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună.”, a spus Mirela Vaida, pentru Viva!.

Citește și: „Ce spune Mirela Vaida despre al patrulea copil. Dezvăluiri neașteptate despre viața de familie: “Dacă se întâmplă, liniștită îl fac, nici nu mă gândesc. Ba chiar îmi doresc gemene” VIDEO EXCLUSIV

De ce Mirela Vaida nu își lasă copiii să se uite la emisiunea ei
De ce Mirela Vaida nu își lasă copiii să se uite la emisiunea ei

„Rolul de mamă mi se pare cel mai frumos rol din viața mea”

Pe Mirela Vaida nu satisfacțiile profesionale sunt cele care o împlinesc, ci rolul de mamă, despre care spune că este cel mai frumos din viața ei. Cu o carieră plină de suspans, adrenalină și emisiuni în direct, vedeta, care de altfel este și o cântăreață foarte apreciată, își găsește liniștea în cadrul familiei, unde copiii reprezintă prioritatea numărul unu.

„Rolul de mamă mie mi se pare cel mai frumos rol din viața mea, dintre toate rolurile pe care le-am jucat. E rolul care mă împlinește și care mă face foarte fericită. Îmi iubesc copiii, îi ador, ne simțim foarte bine împreună, facem foarte multe activități împreună. Sunt un om implicat. Le gătesc, îi duc la școală, îi îmbrac, îi spăl, le citesc povești, facem rugăciune, ne jucăm, citim, scriem, facem teme, mergem la activitățile extracurriculare, de la pian, înot, engleză până la tobe, tenis și șah. Mă pregătesc să îi iau de la școală la prânz, să-i aduc acasă, să le pun masa, și apoi ei dorm și eu plec la serviciu.”, a povestit vedeta.

Citește și: „Motivul pentru care Mirela Vaida nu a plecat de la Acces Direct: “Emisiuni mai sunt, televiziuni se mai găsesc”. Prin ce trecea la început: “Plângeam la fiecare caz” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *