De ce nu a mai vrut Adelina Pestrițu să posteze poze cu fiica ei. Adevăratul motiv: „Simțeam încărcătura negativă” VIDEO EXCLUSIV

Adekina Pestrițu explică de ce a ales pentru o perioadă să nu își posteze fiica pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai iubite vedete din România. Vedeta și-a construit o superbă carieră de-a lungul anilor și a câștigat respectul fanilor. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre fricile sale, dar și despre motivul pentru care s-a decis să dezvăluie din nou fotografii cu micuța ei prințesă, Zenaida, în mediul online, după o pauză lungă.

Ce spune Adelina Pestrițu despre fiica ei: “Este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea”

Adelina Pestrițu și-a ținut micuța departe de mediul online o perioadă, însă de curând s-a decis să le dezvăluie fanilor cât de mult a crescut prințesa ei. Ea ne-a vorbit despre acest aspect, explicând că și-a dorit să o protejeze de tot ce înseamnă social media, însă, discutând cu soțul ei și primind foarte multe mesaje de la fani, vedeta le-a făcut tuturor o bucurie și a dezvăluit câteva fotografii cu Zenaida:

“Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Mulți mi-au zis: “Ți-am dat follow ca să văd copilul acela frumos, de ce nu îl mai postezi?”. Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez. După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei. Așa fac și eu. Întodeauna, da, luăm deciziile de comun acord. (n.r cu soțul ei) Ne așezăm frumos la masă, povestim, vedem avantaje, dezavantaje, ne sfătuim, ca într-o familie normală.”

Adelina Pestrițu, o mămică extrem de implicată

Am întâlnit-o pe Adelina Pestrițu la Târgul Internațional de Artă Contemporană din București, unde vedeta s-a prezentat într-o ținută inedită. Aceasta ne-a mărturisit că și-a ales look-ul în funcție de eveniment, acesta fiind unul elegant:

“Eu m-am îmbrăcat conform tematicii de astăzi, este un eveniment foarte elegant, un eveniment unde sunt onorată să particip. Nu pot să spun că sunt foarte bine pusă la punct cu arta contemporană, dar sunt aici să învăț, să studiez și să descopăr această lume foarte interesantă.”

Care este cea mai mare frica a Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu ne-a mărturisit că are o frică foarte mare. Superba vedetă se teme de turbulențe, chiar dacă este fascinată de numeroase documentare în care se prezintă dezastrele petrecute în aer. Totuși, bruneta este nevoită să călătorească foarte mult, astfel că se înarmează cu mult curaj de fiecare dată când pleacă din țară:

“Foarte mult, într-adevăr. (n.r. călătorește prin prisma carierei) Îmi place să zbor, dar îmi este foarte frică de turbulențe. Nu vă imaginați, mă topesc, efectiv, când încep turbulențele. Îmi pierd cumpătul, mă țin de scaune, îmi spun rugăciunile. Îmi este frică. În același timp, mă tot uit la documentare cu dezastre petrecute în aer. Nu ar trebui. Filmul meu preferat este “Manifest”, iar unul dintre avioane a intrat într-o altă dimensiune și acolo s-au întâmplat tot felul de lucruri ciudate. Mă fascinează astfel de povești, vreau să le știu, dar când urc în avion încep să le derulez în minte și să îmi dau seama cât de periculos este, dar nu am cum să bifez destinații superbe dacă nu zbor. Prefer să mă duc cu toată frica mea.”

Adelina Pestrițu, despre decizia de a o posta din nou pe fiica ei, Zenaida, în mediul online
Adelina Pestrițu, despre decizia de a o posta din nou pe fiica ei, Zenaida, în mediul online

I s-au declanșat multe frici de când a devenit mamă

Adelina Pestrițu este o mămică extrem de responsabilă și implicată în viața micuței sale, Zenaida. Vedeta ne-a mărturisit că multe frici i s-au declanșat de când a venit micuța pe lume, mai ales cea de zboruri lungi și agitate, pe care o are indiferent dacă se află cu prințesa ei sau nu:

“De acolo mi s-au declanșat foarte multe frici, în special asta de avioane, de zboruri lungi și agitate, de când am devenit mamă. Responsabilitatea mea este uriașă, responsabilitatea oricărei mame este uriașă. Când sunt cu cea mică, mă gândesc: “Aoleu, sunt cu cea mică!”. Când sunt fără ea, mă gândesc: “Aoleu, sunt fără ea!”. Deci indiferent cum aș face și cum aș calcula eu, tot am această frică. Nu știu dacă o să pot să îmi înving această teamă de turbulențe, dar ce să facem? Le ducem, nimeni nu este perfect.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *