De ce nu a mers Cabral la botezul fiului Adelei Popescu. Ce reproș i-a făcut actrița

Cabral Ibacka nu a fost prezent la petrecerea de botez a fiului Adelei Popescu
De ce nu a mers Cabral la botezul fiului Adelei Popescu. Ce reproș i-a făcut actrița

Adela Popescu și Cabral Ibacka și-au botezat copiii la o săptămână distanță. De la petrecerea fiului prezentatoarei TV, Cabral  a lipsit, iar aceasta s-a supărat. Motivul? L-a aflat chiar în direct, la Vorbește lumea.

Adela Popescu și Cabral Ibacka sunt prieteni de foarte mulți ani. Dacă inițial vedeta s-a supărat pe el pentru că nu a fost prezent la botezul fiului ei, ulterior a înțeles ce s-a întâmplat.

De ce nu a mers Cabral la botezul fiului Adelei Popescu

Adela Popescu a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o prezintă ce s-a întâmplat cu Cabral și de ce nu a putut fi prezent la petrecere. A fost vorba de pasiunea pe care prezentatorul TV o are de mulți ani și nu putea să rateze evenimentul.

„Trebuie să vă spun următorul lucru, prietenia noastră durează de mulți ani. Ideea este în felul următor, acest domn nu a venit la botezul fiului nostru pentru că a avut o treabă importantă. Eu n-am știut că e așa important, chiar m-am supărat pe el. Am zis, «Bă, ce om!». Când colo, el era pe podium. Am zis că s-a dus să facă un grătar”, a dezvăluit Adela Popescu în emisiunea „Vorbește lumea”, potrivit libertatea.ro.

Adela Popescu, prezentă la botezul fiului lui Cabral

În următorul weekend, Adela Popescu a mers la petrecerea de botez a lui Tiago, copilul lui Cabral și al Andreei Ibacka. Vedeta a fost uimită să vadă aproape de locuința lui Cabral o amplă acțiune de stingere a unui incendiu. Din cauza unei butelii care a explodat, vecinii prezentatorului de la Pro TV s-au confruntat cu un incendiu de proporții.

„Deci când am ajuns noi la botez, erau în fața casei domnului aici prezent trei mașini de Pompieri și o Salvare. Eu eram în paiete și mă gândesc pe cine sun. Pe tine, m-am gândit că ești în comitetul de salvare. Fodor… am aflat că și el s-a implicat”, a spus Adela Popescu.

Cabral Ibacka a explicat ce s-a întâmplat cu casa vecinilor

Cabral spune că vecinii voiau să facă grătar, însă ar fi luat foc o butelie, apoi a avut loc o explozie. Chiar el a sunat de mai multe ori la 112 pentru a cere ajutor, iar pompierii au ajuns rapid la fața locului.

„Vecinii au vrut să facă un grătar și s-a întâmplat acolo ceva și a luat foc o butelie. A fost cu explozie… Norocul a fost că vecinul a fost pe fază, și-a dat seama că va escalada rapid și a scos lumea din casă. Eu am sunat la 112 de vreo 5 sau 6 ori (…) Pompierii au venit în vreo 5 minute”, a povestit Cabral.

9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.