De ce nu a vrut Adriana Bahmuțeanu să stea cu soacra în casă. Ce discuție a avut cu ea: “A fost un șoc”

Adriana Bahmuțeanu: „I-am și explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc”
De ce nu a vrut Adriana Bahmuțeanu să stea cu soacra în casă. Ce discuție a avut cu ea: “A fost un șoc”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununt religios în urmă cu câteva zile. Ceremonia a avut loc într-o mănăstire din Ucraina, într-un cadru restrâns, la care au participat doar nașii lor. Cei doi au dorit să păstreze discreția, iar evenimentul a fost cu atât mai surprinzător pentru apropiații cuplului cu cât vedeta declarase că nu stabiliseră încă o dată. Și-au motivat decizia spunând că au vrut să se bucure în liniște de moment alături de familie. Deși avea posibilitatea ca după eveniment, Adriana Bahmuțeanu să se mute în SUA, acolo unde a locuit soțul ei până de curând alături de mama sa, prezentatoarea TV a refuzat să emigreze peste Ocean. Motivul: nu a vurt să locuiască în aceeași casă cu soacra ei. Iată ce i-a spus vedeta mamei soțului ei.

De ce nu a vrut Adriana Bahmuțeanu să stea cu soacra în casă

Prezentă în emisiunea Online Story a Corneliei Ionescu alături de soțul ei, Adriana Bahmuțeanu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și le-a răspuns unora dintre apropiații celor doi care par să își dorească mai degrabă să nu îi vadă împreună.

„Discuțiile și deciziile pe care le luăm, le luăm doar noi doi. Au fost momente de-a lungul timpului când diverse persoane din familia noastră sau din cunoscuții noștri și-au dorit să intre între noi și să ne dea sfaturile cele mai competente.

În momentele alea am pus stop și le-am zis în față! Stop! Eu cu el decidem, nu voi, voi vedeți-vă de viața voastră. Uite așa! Nu ai voie să-mi spui ce să fac și ce să nu fac. E greșeala mea dacă o fi vreo greșeală și capul nostru de pereți, nu vă băgați.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că și pe soțuil ei l-a refuzat atunci când acesta insista să se mute cu el în Statele Unite ale Americii.

„Au fost și discuții dacă să vină George în România sau sau nu. I-am spus foarte clar: `Băi, George, uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America, eu aici am job și aici am copiii`.”, a adăugat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu, discuție sinceră cu soacra ei: „Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii”

Adriana Bahmuțeanu nu s-a ferit să spună ce crede și despre soacra ei, care nu a fost de acord ca fiul său să se mute din nou în România. Prezentatoarea TV i-a spus franc în față mamei soțului ei ce părere are despre ea și că nu pot locui împreună în aceeași casă.

„Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România. Eu înțeleg, e o femeie în vârstă și a rămas singură. Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri, i-am spus inclusiv faptul… Zic: `Tu te uiți la mine? Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii`. De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei.”, a declarat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu spune însă că soacra ei este o femeie înțeleagătoare și a acceptat în cele urmă ideea că fiul se mută în România.

„I-am și explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc. E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie. E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles. George ar fi trebuit să fie la mijloc și să împace capra cu varza. Eu sunt mult prea independentă și m-am învățat de mult timp să fiu propriul meu stăpân și nu mai dau înapoi”,  i-a mai declarat Adriana Bahmuțeanu Corneliei Ionescu, în emisiunea Online Story.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *