De ce nu ar participa Mihai Morar cu Daniel Buzgdugan la Asia Express: “Trebuie să știi unde se oprește relația aceasta!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre Daniel Buzdugan

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au început să colaboreze în 2003, formând unul dintre cele mai puternice duo-uri din radio. Pe cei doi îi leagă o prietenie frumoasă, însă Mihai Morar a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu ar participa alături de partenerul său la Asia Express, în cazul în care timpul i-ar permite să meargă în respectivul show.

Mihai Morar, despre participarea la Asia Express alături de Daniel Buzgudan

Mihai Morar a punctat că secretul unui duo profesional atât de bun are legătură cu faptul că mereu s-au respectat anumite limite. Acesta și Daniel Buzdugan au preferat să nu treacă de anumite reguli profesionale, astfel că nu s-ar vedea alături de partenerul său la Asia Express.

Cunoscutul prezentator de radio consideră că echipa formată din el și colegul său nu ar fi una potrivită pentru celebrul show:

“Eu cred că noi am rezistat atâția ani împreună pentru faptul că ne-am respectat viețile și ne știm limitele!

Dacă suntem prieteni și parteneri în proiectul acesta numit radio, căci anul acesta împlinim 20 de ani, suntem pentru că am făcut toate lucrurile acestea și am avut grijă de chestia aceasta!

Sunt parteneri de emisiuni care și-au făcut concediile împreună, s-au nășit, s-au încuscrit, iar apoi s-au bălăcărit în presă într-un mare fel!

Nu își mai vorbesc, s-au blocat! Trebuie să știi unde se oprește relația aceasta, să îți pui niște limite!

Eu și Daniel suntem un cuplu de radio, nu suntem un cuplu de Asia Express! Noi ne știm unul pe celălalt! Suntem dimineața între 7 și 10 la ZU, dar nu cred că suntem o pereche bună pentru Asia Express!”

Citește și: Amintirea din copilărie care îl bântuie și acum pe Mihai Morar: „Zile întregi nu eram om”. Ce și-a propus să facă în calitate de ambasador Hope and Homes for Children VIDEO EXCLUSIV

Care este secretul lor

În același timp, Mihai Morar a mărturisit că o relație de prietenie nu trebuie să fie accentuată sau verificată prin grade de rudenie. Starul ține mult la legătura pe care o are cu Daniel Buzdugan, însă consideră că parteneriatul profesional este prețios, astfel că nu vrea să treacă peste anumite limite:

“Secretul acesta este! Nu îți faci vacanțele împreună! OK, că mai mergi într-un weekend împreună pe undeva…și noi am mai mers! Am mai plecat împreună, dar nu trebuie să stai toată ziua bot în bot!

Nu trebuie să fii naș sau fin, nu așa se verifică o relație! Repet, eu cu Daniel am mai mult decât o prietenie! Este prețioasă prietenia, dar și mai prețios este parteneriatul!

Acesta mi se pare foarte important, inclusiv în căsnicie! OK, în căsnicie este dragostea, dar ceea ce ne ține împreună este parteneriatul! Trebuie să ne știm limitele, limbajul iubirii în cazul cuplului sau limbajul de colegi în cazul colaborării de la muncă!”

Citește și: Secretul prieteniei dintre Daniel Buzdugan și Mihai Morar. Cum reușește să reziste relația lor de mai bine de două decenii VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *