De ce nu e bine să o superi pe Silvia Lăuneanu pe stradă: ”Nu mi-e frică să merg nicăieri singură!”. Sfaturi de aur pentru femeile aflate în pericol. EXCLUSIV

Știe arte marțiale și ar dori să-și ia permis de port armă. Nimerește ținta din prima, în poligon
De ce nu e bine să o superi pe Silvia Lăuneanu pe stradă: ”Nu mi-e frică să merg nicăieri singură!”. Sfaturi de aur pentru femeile aflate în pericol. EXCLUSIV

Solista Silvia Lăuneanu, fostă finalistă la concursul de supraviețuire ”Rătăciți în Panama” (Kanal D), în 2009, este dependentă de adrenalină. Și-ar dori să participe și la ”Survivor” (PRO TV), din dorința de a-și testa din nou limitele fizice și psihice. Frumoasa solistă cu părul lung de un metru întoarce capetele tuturor pe stradă, atât în România, cât și la New York, peste Ocean, unde deține un apartament. E pregătită oricând și pentru momentele mai delicate, dacă ar simți că se află în pericol. Nu mulți știu, dar Silvia cunoaște arta autoapărării. Mai pe înțeles știe să bată. Dar, la fel de bine, este bună și la dat cu…fuga, dacă situația o cere.

Sfaturi pentru femei: ”Fuga nu e deloc rușinoasă dacă te simți vreodată în pericol”

Silvia are numeroase activități sportive, în timpul liber, fiind dependentă de adrenalină. Aleargă, merge la sală, unde se antrenează, înoată sau trage cu arma la țintă, în poligon. Solista trupei D La Vegas a învățat de timpuriu arta autoapărării. Dacă s-ar afla în pericol, Silvia ar avea două soluții: să se ia la bătaie, căci cunoaște câteva lovituri dureroase, sau să o ia la fugă, sau la sănătoasa, cum se spune în popor:

”N-am avut probleme până acum. Din fericire, am locuit mereu în zone foarte în regulă, atât în România, cât și în America. Dar…da! Chiar cred că știu să mă apar bine. Plus că sunt bună și la…alergare. Fuga nu e deloc rușinoasă dacă te simți vreodată în pericol. Am cochetat cu mai multe sporturi care au un mix de arte marțiale, dar nimic la modul profesionist. Sunt totuși violonistă. Nu se combină prea bine sportul de contact cu vioara. Am făcut Tae-BO, Kick Boxing, BodyCombat, BaxBoxing. Eu am făcut toate aceste sporturi din pasiune. Nu neapărat în ideea de autoapărare. Dar…clar ajută. Adică faptul că sunt într-o formă fizică bună și că știu niște noțiuni de autoapărare este un plus. Nu mi-e frică să merg nicăieri singură”.

Silvia Lăuneanu: ”În USA dreptul de a deține armă este garantat prin Constituție”

Silvia Lăuneanu nimerește ținta, din prima, dovadă stând și punctajul onorant, din poligon, unde s-a întrecut cu soțul ei. Iar în America, unde deține un apartament, și unde va pleca din nou în luna noiembrie, ea chiar ar putea obține relativ ușor un permis de port armă:

”În USA dreptul de a deține arme este garantat prin Constituție (amendamentul nr. 2). Doar în unele state, cum e și New York, există și alte legi care îți cer un fel de Carry Permit (un permis special) ca să poți să iei arma cu tine afară, să porți arma cu tine. Dar în casă e permis prin Constituție. Nu m-a interesat să-mi achiziționez un pistol, nici nu știu cât costă. Nu am permis, dar mi-ar plăcea. Probabil că în viitor. Cert este că am talent”.

Silvia Lăuneanu cunoaște arta autoapărării
Silvia Lăuneanu cunoaște arta autoapărării

După ce a fost finalistă la ”Rătăciți în Panama” ar vrea la ”Survivor”: ” Am o mare rezistență psihică și fizică, rezist la probe sportive”

Silvia Lăuneanu și-ar dori să participe și la un alt concurs de supraviețuire, după experiența de acum 13 ani, de la ”Rătăciți în Panama” (Kanal D), unde a fost finalistă, ratând la mustață marele trofeu. Solista trupei D La Vegas este pregătită din toate punctele de vedere, așa că, dacă se va da strigarea, la ”Survivor” sau la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ambele, producții PRO TV, ar fi prima care ar accepta provocarea.

”Știu ce presupune un astfel de concurs de supraviețuire, am fost finalistă la ”Rătăciți în Panama”. Nu rezist la foame, sunt o pofticioasă, dar am o mare rezistență psihică și fizică, rezist la probe sportive, anduranță, competiție”, ne-a mai declarat Silvia Lăuneanu, una dintre cele mai curajoase vedete participante în competițiile sportive.

Silvia Lăuneanu
Silvia Lăuneanu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *