De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă. Motivul te va șoca, specialiștii au dezvăluit ce ascunde de fapt această culoare

Regula din unele zone ale lumii
De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă. Motivul te va șoca, specialiștii au dezvăluit ce ascunde de fapt această culoare

Albul nu este singura culoare care trebuie evitată la o nuntă. În unele culturi se obișnuiește ca anumiți membri ai petrecerii de nuntă să poarte roșu, ca simbol al prosperității maritale. Dar pentru unii oameni, roșul poate semnala ceva destul de neplăcut.

De ce să nu porți roșu la o nuntă. Ce spun specialiștii în domeniu

Planificatoarele de nunți Georgie Mitchell și Bethany Smith, din Marea Britanie, au dezvăluit în cadrul unui podcast motivul pentru care să eviți o rochie roșie. Această regulă se aplică în special la nunțile din lumea occidentală.

Se pare că a purta roșu la o nuntă înseamnă pentru unii că „ai avut o relație intimă cu mirele”. Cu toate acestea, ambii organizatori de nunți au fost de acord cu un motiv mai modern pentru a nu purta roșu: Ar putea fi văzut ca o modalitate de a distrage atenția de la mireasă.

„Simt că roșul poate fi văzut ca fiind destul de sexy”, a spus Smith. „Un pic: ‘uitați-vă la mine'”, a adăugat Mitchell despre nuanța care atrage atenția. Chiar și așa,  nu ar exclude-o ca opțiune pentru un invitat la nuntă, deoarece „depinde de rochie”, potrivit nypost.com.

După ce a apărut acest podcast, multe dintre ascultătoare și-au dat seama că au încălcat această regulă deoarece nu știau despre ea.

Rochii de mireasă la modă în 2023

Andreea Mărcuță a explicat care sunt trendurile în 2023 atunci când vine vorba de rochia de mireasă. Potrivit ei, trebuie ținut cont de personalitatea celei care o poartă deoarece mireasa este în centrul atenției, dar și de silueta pe care o are. Află ce se poartă în acest an în materie de modele, accesorii, culori și materiale:

„Îndrăznim. Anul acesta îndrăznim. Se poartă rochiile îndrăznețe, se poartă transarențele, se poartă decolteele, se poartă crăpăturile, se poartă rochiile spectaculoase, din broderii, cu aplicații și, de ce nu, ne bucurăm din acest punct de vedere pentru că miresele care ne trec pragul exact timpul acesta de rochie îl doresc. Doresc o rochie spectaculoasă, unică, rochie la care se lucrează zeci, chiar sute de ore, în aplicarea broderiei, în aplicarea cristalelor, a franjurilor de cristale, fulgilor. Se poartă fundele supradimensionate în cadrul costumului, pe rochia sacou, în cadrul trenelor.

Se poartă și materialele fluide, normal, pentru că trebuie să ținem cont de tematica nunții, să ținem cont de locația în care avem nunta. Dacă o avem pe plajă, dacă este un garden party, atunci nu avem cum să venim într-o rochie cu o trenă extraordinar de mare, ci se pretează materialele fluide, voalul de mătase. Dacă într-adevăr avem nunta într-un castel sau într-o locație somptuoasă, atunci vom avea și o rochie pe măsură”, a spus Andreea Mărcuța pentru ego.ro.

Vezi și – Rochii de mireasă 2023. Care sunt principalele tendințe în acest an, aceste ținute vor fi la mare căutare

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *