De ce nu e bine să ții flori uscate în casă. O veche superstiție arată clar, trebuie să afli asta imediat

Aceste flori ofilite ne-ar putea face mai mult rău
De ce nu e bine să ții flori uscate în casă. O veche superstiție arată clar, trebuie să afli asta imediat

Se întâmplă des ca atunci când florile din vază de ofilesc să le mai lăsăm totuși acolo o perioadă datorită valorii sentimentale pe care o au. Specialiștii explică de ce nu ar mai trebui să facem acest lucru, indiferent despre ce flori este vorba.

De ce nu e bine să ții flori uscate în casă

Florile sunt foarte importante pentru majoritatea femeilor și își doresc să le păstreze în vază chiar dacă se ofilesc. Unele dintre ele arată foarte bine și ofilite chiar! Specialiștii Feng Shui susțin că este total greșit ca florile uscate să mai rămână în vază. De ce? Ne-ar putea face mai mult rău.

Florile uscate devin un magnet pentru praf și, automat, nu pot fi curățate. Astfel ajung să facă mucegai și pot provoca factori periculoși în aerul din casă. Toate aceste lucruri îți pot afecta respirația.

Cum ne afectează florile ofilite, din punct de vedere Feng Shui

Specialiștii Feng Shui susțin că florile ofilite și păstrate în vază afectează circulația energiei pozitive, numită CHI. Ea este responsabilă cu starea de bine, armonia în locuință, înțelegerea, dar și sănătatea celor din casă.

Florile își pierd energia atunci când se ofilesc și absorb din vitalitatea casei în momentul în care încă mai sunt păstrate. Așadar, florile ofilite reprezintă moartea și degradarea, fiind influențe pe care nimeni nu și le dorește în casă. Această regulă se aplică și în cazul ramurilor decorative sau florilor din plastic – și ele sunt considerate elemente moarte în practica Feng Shui. Dacă le ai în casă, e bine să știi că vor atrage energiile negative.

Ce obiecte nu e bine să ții în casă, potrivit regulilor Feng Shui

Pentru a te asigura că ai o energie bună în casa ta, este bine să nu ai aproape obiecte care absorb energia. Astfel, dacă ai o poză a unui loc în care s-a produs o situație neplăcută sau mediul înconjurător a fost rău din punct de vedere energetic, oriunde ai pune acea imagine, locul va fi încărcat cu acele vibrații. Din acest motiv, Feng Shui recomandă să nu păstrezi acasă acele obiecte care au aparținut generațiilor trecute. Totuși, când ești atașată emoțional de anumite obiecte, poți încerca o curățare energetică.

Obiectul pe care e bine să îl pui în living pentru a atrage prosperitatea

Gena Rusu, specialist Feng Shui, a dezvăluit la ce anume să fim atenți atuci când amenajăm un living, astfel încât să beneficiem de un flux de energie pozitivă.

„În living avem nevoie de o canapea care să îmbrățișeze, biroul, dacă avem birou acasă, dacă lucrăm de acasă, e bine să aibă o formă care să îmbrățișeze, adică să fie în formă de L cu o latură sprijinită de perete, nu în mijlocul camerei, în valurile de energie care circulă prin casă”, a explicat Gena Rusu la Ego Life.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *