De ce nu se afișează Cristi Iacob în public cu soția. Ce se întâmplă între cei doi, când ies scântei: „Eu sunt Balanță, ea Capricorn” VIDEO EXCLUSIV

Juratul de la ”Te cunosc de undeva” a făcut mărturisiri incredibile despre relația lor

Actorul Cristi Iacob este cunoscut de toată țara, atât prin prisma filmelor și pieselor de teatru în care a jucat, dar și de pe micul ecran, fiind unul dintre jurații concursului „Te cunosc de undeva” (Antena 1), însă puțini sunt cei care o cunosc pe soția lui, Gabriela. Cei doi sunt împreună de ani buni și preferă să mențină discreția atunci când vine vorba despre povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, Cristi Iacob a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru EGO.ro despre cea care i-a furat inima.

„E mișto la noi în casă. Eu sunt Balanță, ea Capricorn, suntem două mâțe într-un sac”

Cristi și Gabriela Iacob formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, iar asta se poate vedea cu ochiul liber din fotografiile pe care le postează pe site-urile sociale, dar mai ales din modul în care juratul de la „Te cunosc de undeva” vorbește despre soția lui. Principalul atu în această relație este încrederea, dovadă că femeia nu are nici cea mai mică problemă să-l lase pe Cristi Iacob să meargă singur la evenimentele mondene.

„Am întrebat și mi-a zis să vin singur. Eu sunt cuminte, chiar dacă sunt mai moș, așa, dar sunt cuminte. Ea nu vrea să apară la evenimente. Îi sunt suficient eu, nu vrea să socializeze”, ne-a povestit Cristi Iacob.

La fel de relaxat este și el atunci când vine vorba de partenera lui de viață, declarându-ne că nu concepe ideea de gelozie, dar mai ales de posesivitate. Pentru el, dragostea se manifestă altfel și este de părere că semnul suprem al iubirii este atunci când nu vrei să îngrădești absolut deloc persoana iubită.

„E mișto la noi în casă. Eu sunt Balanță, ea Capricorn, suntem două mâțe într-un sac. Când iese cu scântei numai pisica ne mai scoate din rahat ca să zic așa. Nu sunt gelos, nu am de ce. E o femeie foarte frumoasă, dar până la coadă nu îmi folosește la nimic gelozia. Dacă se îndrăgostește de altcineva ce pot să fac? Bocești două luni și aia e. Ce o să fac? Să-mi pun ștreangul de gât? E o prostie asta. Poate vrea să plece în Suedia. Aia e. Dar nu are cum să plece de la mine pentru că știu că mă iubește prea mult și știu că am calitățile unui bărbat care îi trebuie”, a mai povestit Cristi Iacob pentru EGO.ro.

Ce-i drept, actorul încearcă să-i facă toate poftele soției, iar femeia nu rămâne indiferentă la gesturile frumoase ale bărbatului.

„Numai eu gătesc. Ea nu are ce să caute în bucătărie. Doamnele trebuie hrănite. Ce frumos este atunci când mănâncă urât. Știi de ce? Adevărații Chefi nu or să-mi dea dreptate, dar când vezi că omul pe care îl iubești mănâncă urât, cu poftă, înseamnă că este foarte bună mâncarea și uită de etichetă, ceea ce este un plus. Iar eu stau și mă uit la ea”.

De ce nu se afișează Cristi Iacob în public cu soția
Cristi Iacob și soția

„Nu mai antrenăm noi, adică Ozana și cu mine”

În ultima perioadă, însă, cei doi soți se întâlnesc mai rar, căci Cristi a început filmările pentru „Te cunosc de undeva”, dar este implicat și în alte proiecte. În sezonul 18, actorul promite să fie la fel de echilibrat și de corect atunci când notează concurenții.

„Eu sunt sincer în general. Depinde doar de ei acum. Eu încerc să fiu cât mai obiectiv cu putință. Acesta este regulamentul, nu ai ce să faci. Din punctul meu de vedere îi iubesc pe toți. Sunt foarte buni toți, foarte buni, și când vezi atâta mare de talent nu ai cum să nu te simți bine că ești și tu cumva parte din spectacol. Cu siguranță că avem și noi, ca jurați, un favorit, însă în clipa punctării lași de-o parte pentru că e păcat. Sigur că inima ta se duce într-un anumit loc, dar când vezi o chestie făcută absolut impecabil nu te poate lăsa conștiința”, ne-a mai declarat juratul, completând că din sezonul 17, lucrurile s-au schimbat complet și că nu mai are și calitatea de antrenor, ștafeta fiind înmânată Adrianei Trandafir.

„Nu mai antrenăm noi, adică Ozana și cu mine. Sigur că ne-am speriat un pic așa pentru că am simțit că parcă ni s-a luat o jucărie cu care ne obișnuisem deja. Pentru mine era și ca o fizioterapie pentru că mie îmi place să vorbesc, dar mai ales să ascult oamenii și mai bine tac ca să aud povești. Așa că acum se mizează pe autenticitatea reacțiilor noastre. Acum sunt lucruri proaspete. Sigur că știm referințele, dar ei vin cu o chestie pe care noi nu o cunoaștem. Până acum o controlam cât de cât, le dădeam indicații”.

 „Am câștigat „Lingura de Aur” pe România”

Înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”, Cristi a mai fost plecat de acasă pentru câteva zile, pentru a participa la reality-show-ul „Splash! Vedete la apă”. Actorul ne-a mărturisit că nu este pentru prima dată când participă la o emisiune de tip concurs, însă este pentru prima dată când nu o și câștigă.

„Am mai fost doar la un concursc de gătit până acum. Am câștigat „Lingura de Aur” pe România. Nu ține de talent, ține doar de bucurie că nu poți să spui că sunt bucătar. Cochetez cu chestia asta. Am făcut parte dintr-un grup etnic dintr-o zonă a țării, mai precis din Gura Teghii, județul Buzău, cu niște doamne care făceau niște mâncăruri spectaculoase. Iar eu am gătit cot la cot cu ele”, a mai spus actorul.

Ar fi avut mari șanse să câștige și la Splash!, însă a preferat să cedeze locul în finala săptămânii unui alt concurent:

„La „Splash!Vedete la apă” a fost greu pentru că m-am crezut mai tânăr decât sunt. După aceea m-am uitat în buletin și mi-am dat seama de ce gâfăi ca o locomotivă și hârâi ca o betonieră. Asta e. Eu sunt curajos din fire, nu am nicio problemă, că m-am aruncat de pe macarale în Galațiul meu natal, în Dunăre, adică nu am nicio problemă cu asta, dar pot să fiu prost și cu altă ocazie decât să fiu în fața națiunii”.

De ce nu se afișează Cristi Iacob în public cu soția
Cristi Iacob, pe platourile de filmare de la Te cunosc de undeva!

Născut în aceeași zi cu Ștefan Bănică Jr.

În momentul de față, Cristi Iacob se pregătește de aniversarea de 54 de ani, actorul fiind născut în aceeași zi cu Ștefan Bănică Jr. Balanță veritabilă, actorul ne-a mărturisit că se încadrează perfect în caracteristicile zodiei, chiar dacă de multe ori nu este tocmai cel mai bun lucru.

„Nedreptatea în primul rând nu o suport la mine. Când sunt prost trebuie să îmi cer iertare. Asta este foarte important. Nu accept nedreptatea. Sigur că intervin atunci când mi se pare ceva, dar, din vorbă, că înainte când eram mai tânăr eram mai agresiv un pic, mai bătăuș. Adică săream chiar fizic, acum sar psihic. Din păcate eu nu am medii, am doar joase și înalte, așa că prefer să stau pe joase că la înalte știu cum e”, a mai povestit Cristi Iacob pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

6.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.