De ce nu se recăsătoresc Oana Roman și Marius Elisei. Motivul surprinzător

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat anul trecut. S-au împăcat la scurt timp după divorț.
De ce nu se recăsătoresc Oana Roman și Marius Elisei. Motivul surprinzător

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să nu se recăsătorească, deși după împăcăre stabiliseră să devină din nou un cuplu cu acte în regulă. Decizia pare să fi fost luată de Oana, iar motivul este unul surprinzător.

De ce nu se recăsătoresc Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți timp de șapte ani. Ei și-au unit destinele în 2014, însă în 2021, cei doi au divorțat. În vara aceluiași an, Marius și Oana și-au dat o nouă șansă și au anunțat că se vor recăsători.

Iată însă că acum au revenit asupra deciziei și au hotărât să nu mai facă acest pas. Oana Roma a explicat că în prezent, în relația lor există neînțelegeri, iar tensiunile dintre ei apar aproape zilnic. Vedeta spune că își dorește să lase lucrurile să meargă de la sine.

„Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine, după aceea iar suntem bine, când sus, când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea”, a mărturisit ea, potrivit spynews.

Deși anunțaseră, după împăcare, că se vor recăsători, Oana Roman și Marius Elisei s-au răzgândit. Motivul invocat de fiica fostului premier al României este acela că nu își mai dorește bătăi de cap cu organizarea evenimentului.

„Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu”, a mai spus Oana Roman.

De ce nu se recăsătoresc Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei

Cum o surprinde Marius Elisei pe partenera sa

Chiar dacă au trecut prin momente dificile, pe Oana și pe Marius îi leagă o dragoste puternică. Bărbatul reușește să își surprindă mereu partenera cu gesturi frumoase. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, Oana Roman a povestit că în relația lor nu sunt importante cadourile, ci gesturile care le condimentează iubirea.

“Nu este vorba de cadouri. Iubirea nu constă în cadouri, sincer. Sunt gesturi pe care le face, lucruri frumoase. Acum ne-a făcut o surpriză extraordinară. Eram la mare cu Isa și eu i-am tot spus: “Haide, vino și tu!”. Și apoi că: “Am treabă, nu știu.” M-a sunat dimineața la 9, m-a întrebat: “Te-ai trezit?”. I-am zis: “Da, m-am trezit, cobor la micul dejun. Mai vii sau nu mai vii?”. “Nu știu, te anunț eu dacă vin”. Când am coborât, era jos, pe terasă, mă aștepta. Astea sunt mai importante ca orice cadou.”

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.