De ce nu se uită Andreea Mantea la emisiunile în care apare: „Niciodată!”. Motivul pentru care nu a vrut să fie nașa unor concurenți din show-ul de la Kanal D VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Andreea Mantea nu se uită la emisiunile în care apare

Andreea Mantea nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micul ecran. Vedeta a prezentat și a apărut în numeroase emisiuni de-a lungul timpului, implicându-se trup și suflet în domeniul pe care îl iubește. Totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, superba prezentatoare de televiziune a explicat că niciodată nu s-a uitat la ea de acasă.

Andreea Mantea, despre ipostazele în care nu s-ar vedea

Andreea Mantea a fost prezentă la în avanpremiera primului episod din “Secrete de familie”, serial care o să fie difuzat la Kanal D, unde ne-a vorbit despre faptul că nu își dorește să se implice în actorie. Vedeta nu s-ar vedea respectând un rol, astfel că rămâne la televiziune, marea ei dragoste:

“Nu! Nu cred că m-aș descurca. Îmi este foarte greu să rămân într-o notă! Chiar nu pot, dacă nu sunt eu, nu îmi este bine. Nu pot! Aș vrea! Să fie ceva de dragoste, să fie ceva frumos, interesant, intens, cu pasiune, cu secrete, tot felul de lucruri, dar nu aș putea să rămân în nota aia.

Dacă rămân așa? Dacă nu îmi mai revin și rămân în rolul pe care l-am jucat? Nu vreau! Da, este foarte bine așa! (n.r. să rămână la TV) Pot să fiu eu, dacă îmi vine să zâmbesc, zâmbesc, dacă îmi vine să ridic tonul, îl mai ridic, dacă îmi vine să râd, râd, dacă îmi vine să plâng, plâng și aia e!”

Nu se uită la ea atunci când apare la TV

Andreea Mantea a punctat că nu se uită la televizor pentru a vedea emisiunile pe care le moderează sau în care a apărut în trecut. Aceasta a explicat că este foarte critică atunci când vine vorba despre postura pe care o are, astfel că, în urma unor experiențe din trecut, a preferat să ia această decizie surprinzătoare:

“Eu nu mă uit la mine la televizor niciodată! Nu pot. Nu. (n.r. nu s-a uitat niciodată) Poate mă uitam la început, dar era foarte greu. Fiind în direct, să stau să caut să mă uit la mine nu, exclus. Sunt foarte critică cu mine. Nu cu ceea ce fac sau spun, ci cu postura.

Mă rog, am niște traume legate de treaba aceasta. Am lucrat intens pe partea aceasta. Am prezentat o emisiune, “Noaptea Erorilor” se numea, cu Mircea Radu. După ce se filma ne întorceam în montaj și se analizau filmările. Mi se spunea de către Valeriu Lazarov: “De ce ai deschis gura așa când ai spus bună seara și ți-am văzut și măselele din spate?

De ce stăteai cu piciorul așa ca și cum te-ai plictisit?”. Pentru mine a fost foarte greu, mai ales pentru că eram la început. A fost și foarte constructiv. Din acel punct am devenit foarte critică cu mine.

Eu sunt și foarte expresivă, dacă cineva zice ceva care mă pune pe gânduri, îmi place sau mă deranjează, am o reacție. Pur și simplu nu pot să controlez lucrurile acestea, oricât mi-aș dori să le controlez, nu pot. Atunci, mai bine nu mă uit! De ce să mă uit? Că îmi pierd timpul!”

Citește și Andreea Mantea l-a mințit pe fiul ei vizavi de prestația lui în serialul Strada Speranței. ”Ca mamă trebuie să-ți încurajezi puiul”. Ce a spus despre aptitudinile lui actoricești VIDEO EXCLUSIV!

De ce a refuzat să fie nașă

Andreea Mantea a fost rugată să fie nașa unor concurenți din show-ul pe care îl moderează, însă a refuzat. Vedeta a bănuit că povestea lor de iubire o să ajungă la final:

“Da! Și am refuzat pentru că știam că nu vor rămâne împreună și n-au rămas! Bănuiam că nu o să rămână împreună și nu o să facă niciun copil! Le-am zis și eu: “Da, vedem atunci!”. Dar nu au funcționat lucrurile, din păcate, și nu au rămas împreună, deși și-au dorit.”

Video: Dorin Marinuș

Citește și Celebritatea îi creează probleme Andreei Mantea: ”Este groaznic”. Mărturisiri neașteptate despre Bursucu și Mihai Mitoșeru VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *