De ce nu vrea Alexia Eram să calce pe urmele mamei sale și să prezinte știrile: “Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă” EXCLUSIV

Ce vrea să facă după ce a terminat facultatea
De ce nu vrea Alexia Eram să calce pe urmele mamei sale și să prezinte știrile: “Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă” EXCLUSIV

Alexia Eram și-a construit o frumoasă carieră în mediul online, însă nu a uitat de pasiunile sale. Aceasta a studiat moda și a absolvit, de curând, facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit și despre această latură a sa. Mai mult, vedeta ne-a făcut dezvăluiri despre ziua ei, explicând cine a surprins-o. De asemenea, ea ne-a spus și de ce nu și-ar dori să se afle la pupitrul știrilor la fel ca mama sa, Andreea Esca.

Alexia Eram, despre ziua ei: “Eu iubesc să organizez evenimente sau petreceri”

Fiica Andreei Esca a organizat o petrecere de pomină de ziua ei, cu tematică mexicană. Alexia Eram adoră să organizeze evenimente, astfel că a vrut să își surprindă invitații. Mario Fresh a avut grijă să îi facă un cadou inedit cu această ocazie, astfel că a cântat chiar în timpul evenimentului. Totuși, chiar dacă iubitul ei are o carieră în industria muzicală, bruneta nu se vede implicându-se în acest domeniu.

Chiar dacă nu știe momentan ce își dorește să facă atunci când vine vorba despre lumea modei, Alexia Eram este vehementă cu privire la alte domenii. Vedeta nu vrea să prezinte știrile, la fel ca și mama ei, spunând că este nevoie de o imagine serioasă pentru respectivul loc de muncă.

Reporter Ego: Știu că în ultima perioada a fost și ziua ta, am văzut o petrecere foarte frumoasă. De unde îți vin ideile privind tematicile?

Alexia Eram: Eu iubesc să organizez evenimente sau petreceri, aniversări și așa mai departe. În fiecare an încerc să îmi găsesc o tematică. Anul acesta nu știu cum am găsit tematica aceasta. Am zis: “Ok, îmi place să beau tequila. O să fac mexican.” Chiar a ieșit foarte frumos.

Cum a surprins-o Mario Fresh

Reporter Ego: Care a fost cadoul care te-a impresionat cel mai mult?

Alexia Eram: Normal că surpriza iubitului meu. Mi-a făcut o surpriză în timpul petrecerii și a avut un mini-concert. Cred că aceasta a fost cea mai emoționantă surpriză pe care am avut-o și apoi, evident, cadourile de la toți prietenii, familia și așa mai departe.

Reporter Ego: Nu ți se mai întâmplă ca Mario să mai cânte prin casă?

Alexia Eram: Ba da, întruna cântă. Și la duș cântă și peste tot.

Fiica Andreei Esca a organizat o petrecere de pomină de ziua ei, cu tematică mexicană
Fiica Andreei Esca a organizat o petrecere de pomină de ziua ei, cu tematică mexicană

De ce nu își dorește o carieră muzicală

Reporter Ego: Nu te apuci și tu să cânți cu el?

Alexia Eram: Nu, nu cred că este cazul. Adică, am ureche muzicală, cred că aș putea să învăț să cânt corect, dar las job-ul pentru cei talentați.

Reporter Ego: Deci nu te atrage o carieră în acest domeniu?

Alexia Eram: Nu că nu mă atrage, dar cred că toată lumea vrea să fie pe scenă și să cânte. Cred că mai bine este să lăsăm locul celor care chiar merită.

“Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios”

Reporter Ego: Știu că ai zis la un moment dat că te atrage televiziunea, mama ta fiind implicată în acest domeniu. Ce proiect crezi că ți s-ar potrivi?

Alexia Eram: Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios, dar o emisiune de divertisment cred că mi-ar plăcea.

Reporter Ego: Nu îți place la știri?

Alexia Eram: Nu. Este prea serios. Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă, iar acest lucru este prea greu pentru mine. Aș face ceva mai în partea de divertisment.

Reporter Ego: Ai studiat moda la Londra. Când vedem o colecție semnată de tine?

Alexia Eram: Abia am terminat acum facultatea și asta vorbeam mai devreme cu cineva, nu știu, o să văd dacă o să îmi fac un brand sau o să merg pe altă parte.

“Nu pot să spun că am un stil anume”

Reporter Ego: Ce concept te atrage din lumea modei? Sigur ai un stil pe care ai vrea să îl duci mai departe.

Alexia Eram: Sincer, nu am un stil anume. Îmi plac foarte mult hainele de la Prada, de la Jacquemus, cele colorate și evident, toți pantofii foarte clasici. Nu pot să spun că am un stil anume, depinde la ce eveniment merg. Dacă este ceva mai elegant, mă îmbrac elegant, dacă este ceva mai sport, mă îmbrac sport. Nu am un stil anume neapărat.

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.