De ce Prințesa Diana nu ieșea din casă fără geantă. Motivul te va surprinde

Lady Di nu pleca nicăieri fără o geantă asortată

Mulți fani ai Familiei Regale din Marea Britanie nu știu nici acum de ce Prințesa Diana purta genți plic atât de des. Aceste accesorii care au atrs mereu atenția, alături de ținutele emblematice pe care aceasta le purta, aveau un rol secret pentru „Prințesa Inimilor”. Micile poșete nu erau doar o parte importantă a stilului său vestimentar, dar îndeplineau un rol foarte important, mai ales după ce Diana a divorțat de Charles și nu mai făcea parte din Familia Regală din Marea Britanie.

De ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate membre ale Familiei Regale, mai ales în perioada 1980 – 1990. Ea avea o colecție impresionantă de genți iar printre preferatele ei se numărau gențile plic tocmai pentru că le putea folosi pentru a evita pozele care nu o avantajau.

Atunci când „Prințesa Inimilor” purta rochii cu decolteu adânc, ținea geanta plic în dreptul bustului atunci când ieșea din mașină sau se apleca. Astfel, ea se asigura că paparazzi nu puteau surprinde imagini compromițătoare, pentru că își acoperea decolteul când ieșea din mașină. Potrivit lui Anya Hindmarch, un designer de lux din Marea Britanie ce a lucrat cu Prințesa de Wales, Diana avea și o denumire amuzantă pentru micile poșete.

„Obișnuiam să râdem când cream ceea ce ea numea , mici poșete din satin pe care le folosea pentru a-și acoperi decolteul atunci când ieșea din mașini”, a declarat creatoarea de modă.

Potrivit acesteia, Diana era „o clientă fidelă și foarte amuzantă…venea la noi fără gărzi de corp sau pretenții”. Prințesa Diana purta și mai des genți plic la jumătatea anilor 90′, când se îmbrăca în ținute mai decoltate. Potrivit experților, acest mic truc demonstra că Prințesa Diana avea în continuare rețineri, chiar și când opta pentru ținute mai mulate sau decoltate.

„E, posibil, un indiciu privind modestia și timiditatea ei. Că se prezenta într-un anumit fel,” a declara Camilla Tominey, expert în Familia Regală din Marea Britanie.

Cum folosesc gențile Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a

În timp ce unii fani au aflat abia acum de ce purta Prințesa Diana genți plic atât de des, ea nu era singura membră a Familiei Regale ce folosea poșetele cu un scop secret. Potrivit Today, Kate Middleton își ține geanta cu ambele mâini, în fața ei. Ea folosește acest truc pentru a evita strângerile de mână nedorite la evenimente publice.

Și Regina Elisabeta a II-a își folosea geanta într-un mod inedit, și anume pentru a trimite mesaje secrete angajaților săi. De obicei, regretata regină purta geanta pe mâna stângă. Dacă voia să fie scoasă dintr-o conversație incomodă, își muta geanta pe mâna dreaptă. Mișcarea alerta gărzile de corp și angajații Reginei. Aceștia interveneau și o ajutau pe aceasta să încheie conversația într-un mod elegant.

„Atunci când cineva e atât de cunoscut și atât de fotografiat, cum se prezintă și ce poartă devin la fel de emblematice ca cea persoană,” a continuat Tominey.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *