De ce refuză Cezara Cristescu să vorbească despre viața ei amoroasă: „Am avut relații și situații complicate, dar nu vreau să știe toată lumea” EXCLUSIV

Cezara Cristescu, despre fanii care au întrecut măsura: „Oamenii nu conștientizează"
De ce refuză Cezara Cristescu să vorbească despre viața ei amoroasă: Am avut relații și situații complicate, dar nu vreau să știe toată lumea EXCLUSIV

Viața unui tânăr faimos pe rețelele sociale este plină de momente frumoase, dar și de clipe grele. Cezara Cristescu este îndrăgită de internauți, ajungând să aibă o mulțime de urmăritori pe social media. Cu toate acestea, tânăra ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că s-a confruntat și cu anumite episoade dureroase. Ea a vorbit despre presiunea pusă asupra celor care influențează comunități întregi, dar și despre fanii care întrec limitele.

Cezara Cristescu: „Am avut probleme cu imaginea corpului meu, am trecut prin diferite perioade în viața mea când greutatea a fluctuat”

Cezara Cristescu ne-a vorbit despre experiența Buzz House, punctând că a legat prietenii strânse cu toți cei care au fost prezenți acolo. Când vine vorba despre presiunea pusă asupra tinerilor, aceasta a explicat că are mare grijă atunci când vorbește despre un anumit subiect, mai ales pentru că este urmărită de o mulțime de oameni în mediul online.

Totuși, viața celor care sunt cunoscuți în mediul online nu este mereu lapte și miere. Tânăra ne-a explicat că au existat momente în care oamenii au întrecut măsura, confruntându-se cu persoane care au amenințat-o sau au urmărit-o până acasă. Cezara Cristescu preferă să își țină viața personală departe de camerele de filmat, însă este obișnuită ca lumea să o cupleze cu diferiți prieteni care sunt la fel de cunoscuți pe TikTok sau Instagram.

Cezara Cristescu
Cezara Cristescu

Ego.ro: Ce faci? Cum te simți în Buzz House?

Cezara Cristescu: Este cea mai mare provocare pe care am acceptat-o. Două săptămâni, să stăm în aceeași casă 6 oameni, să fim filmați în fiecare zi, reprezintă o provocare și o experiență foarte frumoasă. Nu mă așteptam să ne înțelegem atât de bine și să legăm niște prietenii pe care nu aș putea să le compar cu nimic. Am găsit în fiecare ceva frumos. Sunt niște oameni talentați toți cei implicați. Cred că o să îmi fie greu după ce o să se termine proiectul, m-am atașat de toată lumea.

Care este cea mai amuzantă întâmplare?

Cezara Cristescu: Avem o tradiție care are legătură cu unghiile mele. Am unghii cu acril și în fiecare zi făceam o provocare sau un TikTok, iar băieții, ținând cont că unghiile mele au crescut, mai rupeau câte una. În fiecare zi mi se rupe câte o unghie. Dacă nu se întâmplă acest lucru, înseamnă că ziua nu este completă.

„Ce spunem noi, influencerii, contează enorm de mult”

Bun, revenind la lucruri serioase. Ești o tânără implicată în mediul online. S-a pus vreodată presiune pe tine atunci când vine vorba de ce spui sau de cum arăți?

Cezara Cristescu: Având impact asupra unui număr mare de oameni, trebuie să fiu mereu atentă cu privire la ce spun, cum mă prezint în fața camerei, cui mă adresez, totul este puțin gândit. Da, este o presiune foarte mare, cel puțin pentru mine. Influențez persoane cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani. Tind să cred că vârsta aceasta este cea mai vulnerabilă pentru tineri. Ce spunem noi, influencerii, contează enorm de mult. În momentul în care ai un cuvânt care cântărește mult pentru anumiți oameni, trebuie să ai grijă cu privire la ce spui.

„Trebuie să gândești totul de mai multe ori pentru a vedea dacă ce spui nu îi afectează pe cei din jur”

Cezara Cristescu: Trebuie să gândești totul de mai multe ori pentru a vedea dacă ce spui nu îi afectează pe cei din jur sau nu îți pune imaginea într-o lumină negativă. De asemenea, atunci când vine vorba de modul în care arătăm, tocmai a fost scandalul de care toți știm. Ideea este că, ca fată, uneori trebuie să te încadrezi în anumite standarde pe care nu le dorești sau nu ești de acord cu ele. Am avut probleme cu imaginea corpului meu, am trecut prin diferite perioade în viața mea când greutatea a fluctuat. Problema cea mai mare a fost că publicul a luat totul într-un mod negativ, astfel că a trebuit să remediez situația aceasta.

Totuși, au existat oameni care au întrecut limita?

Cezara Cristescu: Bineînțeles. Am fost amenințată. Spre exemplu, țin minte că eram la o petrecere, existaseră niște altercații între niște prieteni de-ai mei mai îndepărtați și problema a fost că, în momentul în care altercația s-a finalizat, un domn a venit și a spus că eu și prietena mea nu mai ieșim din respectivul club. Am avut parte de amenințări, urmăriri până acasă, zgâriat de mașini. Nu zic că aceste lucruri se întâmplă în fiecare zi, dar, fiind în industrie de 6 ani, nu prea au cum să mă mai uimească.

„Există o linie foarte fină între viața privată și viața publică”

Cezara Cristescu: Am văzut că a fost un incident recent și cu Iuliana Beregoi, a fost trasă de păr în timpul concertului. Nu mi se pare OK, oamenii nu conștientizează că, până la urmă, suntem și noi persoane și ne dor lucrurile acestea. De asemenea, nu conștientizează că există spațiul nostru privat. Când mă duc acasă, prefer să am intimitatea mea. Există o linie foarte fină între viața privată și viața publică. Dacă trecem peste linia respectivă, nu mai știm să mai controlăm situația.

Când mă uit pe profilul vostru de TikTok, al celor cunoscuți pe social media, observ că lumea vrea să știe totul despre viața voastră amoroasă.

Cezara Cristescu: Viața amoroasă pentru publicul tânăr este un factor de interes destul de mare. Eu nu am afișat vreodată vreo relație pe care am avut-o. Din punctul meu de vedere, consider că este ceva ce îmi aparține doar mie și persoanei respective. Da, am avut relații și situații complicate, dar nu vreau să știe toată lumea ce se întâmplă în viața mea și cu cine împart momentele frumoase.

Dacă se ajunge la o eventuală despărțire, consider că publicul o să atace respectiva persoană. Mereu o să existe o curiozitate cu privire la ce s-a întâmplat. Prefer să țin această parte privată, nu vreau să o afișez. Consider că este o decizie pe care am luat-o de la început, de când am intrat în industrie. Dacă vreau să pun TikTokuri cu altcineva, este doar o glumă. Vreau ca lumea să înțeleagă lucrul acesta. Mă deranjează că sunt cuplată cu anumite persoane, dar, în același timp, este și amuzant.

Aceasta este viața unui tânăr cunoscut în România, presupun.

Cezara Cristescu: Da, dar este amuzant și este un lucru care, până la urmă, toți ni-l asumăm. Fiind în atenția publicului de atât de mult timp, trebuie să te obișnuiești cu situațiile de genul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *