De ce refuză Prințesa Anne să-și salute admiratorii: „Nu am strâns niciodată mâna cuiva”. Ce ascunde de fapt gestul său

Prințesa Anne a dezvăluit de ce evită să-și strângă mâna cu oamenii din mulțime.
De ce refuză Prințesa Anne să-și salute admiratorii: „Nu am strâns niciodată mâna cuiva”. Ce ascunde de fapt gestul său

Prințesa Anne, fiica în vârstă de 69 de ani a Reginei Elisabeta a II-a este recunoscută pentru rigurozitatea de care dă dovadă în privința respectării îndatoririlor regale. Totuși, recunoaște că anumite reguli s-au schimbat mult de când regina le-a început pentru prima dată în anii ’70.

În documentarul HBO, „Queen of the World”, Anne spune că unul dintre lucrurile care s-au schimbat de-a lungul anilor este că membrii familiei regale vor strânge acum mâna oamenilor. Conform informațiilor expuse, regina a început să strângă mâna cu membrii publicului în anii 1970. Treptat alți membri ai familiei regale, inclusiv prințul Charles și Camilla, actualii prinți de Wales și ducele și ducesa de Sussex au urmat de atunci exemplul.

Totuși, Prințesa Anne are o reticență în privința acestui tip de salut cu fanii regali.

De ce refuză Prințesa Anne să-și salute admiratorii

Prințesa Anne a dezvăluit de ce refuză să strângă mâna publicului în timpul plimbărilor prin mulțimea de admiratori regali. Aceasta a spus că familia regală „nu și-a dat niciodată mâna” până acum, deoarece „teoria era că nu poți da mâna cu toată lumea”, un obicei de care spune că s-a păstrat.

„Nu ne-am strâns niciodată mâna”, spune prințesa Anne în documentar. „Teoria a fost că nu poți da mâna cu toată lumea, așa că nu începe, te rog. Așa că rămân cu acest obicei, dar am observat că alții nu fac același lucru”.

Un alt aspect din timpul întrevederilor cu mulțimea pe care Prințesa Anne nu îl apreciază este tehnologia. Nu-i face plăcere să fie întâmpinată de mulțimile înarmate cu telefoane și iPad-uri. „Telefoanele sunt destul de deranjante dar iPad-urile, nici măcar nu le poți vedea capetele”, a mai explicat ea în documentar. „Habar nu ai cu cine vorbești. Fie nu fac niciun gest, fie pur și simplu spun: Uite, dacă vrei să vorbim… Îți sugerez să dai jos asta (telefonul).”

Tehnologia modernă nu este văzută cu ochi buni

Așadar, prințesa a recunoscut că utilizarea în exces a telefoanelor o fac să fie mai reticentă în privința interacțiunii cu publicul. „Este ciudat. Oamenii nu cred că au trăit evenimentul decât dacă au făcut o fotografie.”, a mai punctat.

Prințesa Anne alături de Regină și de alți membrii ai familiei regale vor apărea într-un nou documentar al postului HBO, care este difuzat în Marea Britanie și în SUA.

În cadrul programului, Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, dar și soția lui Meghan Markle au făcut dezvăluiri despre viața lor de la palat.

Citește și ce relație a avut Regina Elisabeta cu unica ei fiică. Prințesa Anne i-a fost alături până în ultima clipă

sursă foto: facebook.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *