De ce regina Elisabeta a II-a nu a mai dorit să își vopsească părul. A renunțat la acest obicei în 1990

De ce a preferat Regina Elisabeta să-și păstreze părul alb.
De ce regina Elisabeta a II-a nu a mai dorit să își vopsească părul. A renunțat la acest obicei în 1990

Regina Elisabeta a Marii Britanii a murit pe data de 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. De-a lungul domniei sale de 70 de ani rămâne cunoscută ca fiind cel mai longeviv monarh al Angliei. Totodată, a rămas fidelă îndatoririlor regale până în ultima clipă.

Dincolo de domnia ireproșabilă, Regina va rămâne apreciată și datorită stilului vestimentar deosebit. Alături de rochii, paltoane sau costume elegante, accesoriza întotdeauna cele mai frumoase broșe, fiecare ținută fiind completată de coafura impecabilă. Fanii regali au avut întotdeauna un interes special pentru stilul Reginei Elisabeta, iar un aspect deosebit l-a reprezentat părul. De-a lungul anilor a adoptat aceeași coafură și încetat să-și mai vopseească părul din anul 1990.

De ce regina Elisabeta a II-a nu a mai dorit să își vopsească părul

Regina Elisabeta a fost un adevărat model de urmat. Atât în privința vestimentației, cât și în ceea ce privește machiajul sau stilul de coafare, a transmis întotdeauna bun gust și eleganță prin simplitate.

Prințul Dimitri al Iugoslaviei este un designer de bijuterii care locuiește în prezent la New York City. Deși țara europeană Iugoslavia a încetat să mai existe după un război civil din anii 1990, Dimitri și-a păstrat titlul de prinț. Reflectând asupra domniei de 70 de ani a monarhului, Dimitri a declarat pentru publicația Insider că „Majestatea Sa este un adevărat model de urmat. Filosofia ei este ‘Datoria în primul rând, persoana ei în al doilea rând’. Ea este figura maternă a națiunii”.

Motivul pentru care și-a lăsat părul alb

Referitor la stilul adoptat de Regina, de ce își lasă părul alb și preferă să adopte un stil natural, acesta a subliniat că Regina și-a acceptat mereu viața cu o înțelepciune imensă.  Majestatea Sa va rămâne recunoscută în istorie pentru coafura ei cu bucle scurte și păr alb. Conform informațiilor din publicațiile londoneze, Regina și-a vopsit părul cu un produs numit Chocolate Kiss până în anii 1990, iar treptat a devenit gri în câteva luni.

Dimitri a mai adăugat că, în timp ce Regina se îmbracă bine și poartă bijuterii, face acest lucru pentru că știe că publicul așteaptă din partea ei să-și facă apariția printr-o ținută impecabilă. Aceasta este uniforma ei.

Referitor la părul alb, Prințul Dimitri al Iugoslaviei a spus că Regina nu a preferat să revină la culoarea ei naturală. Prințul a dezvaluit ca Elisabeta a II-a nu a mai dorit să-și vopsească părul ca să revină la culoarea șaten pentru a marca o nouă etapă.

Citește și prima imagine cu locul în care a fost înmormântată regina Elisabeta a II-a. Cum arată piatra funerară

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.4 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *