De ce s-a apucat Liviu Dragnea de vlogging culinar: „Am credința asta în români” VIDEO EXCLUSIV

Când a început pasiunea sa pentru gătit
De ce s-a apucat Liviu Dragnea de vlogging culinar: „Am credința asta în români” VIDEO EXCLUSIV

Liviu Dragnea are o pasiune pentru gătit încă de când era în facultate. Nevoia l-a împins să învețe să facă multe feluri de mâncare, astfel că a dezvoltat o mare pasiune pentru acest domeniu.

Cum a început Liviu Dragnea să gătească. „Asta a venit din nevoie”

Invitat în cadrul emisiunii Ego Life, Liviu Dragnea a mărturisit cum se descurca în timpul facultății să gătească în camera de cămin. Acela a fost doar începutul.

„Asta a venit din nevoie în facultate. Aveam nevoie de bani, să ținem formația. Normal că era bine (n.r. să fie rocker). Ne vindeam cartelele de la cantină. Eu fusesem înainte în comitetul de conducere al cantinei. Îmi făcusem prieteni printre bucătărese. Din când în când mai mergeam cu colegii și mâncam ca și când aveam cartele. Mai găteam în cameră. Nu era foarte simplu pentru că nu aveai reșouri în cameră. Noi ne-am făcut o șamotă, fiind ingineri toți, cu o rezistență atât de mare, făceam cartofi prăjiți la minut. Câteodată aveam ce trebuie, câteodată nu aveam. Și uite așa nevoia m-a făcut să învăț. Eram singurul care gătea”, a povestit Liviu Dragnea despre începutul său în bucătărie.

De ce s-a apucat Liviu Dragnea de vlogging culinar

Liviu Dragnea a dezvăluit la Ego Life de ce și-a făcut vlogging gastronomic. Acesta susține că își dorește să încurajeze românii să gătească acasă, cu produse de la piață sau de la țărani, care sunt mult mai sănătoase.

„Am pornit asta din mai multe motive. Unul reprezintă credința mea că românii pot reveni încet încet la plăcerea de a găti. Să plece de la necesitatea de a găti măcar în weekend. Să înțeleagă că e mai sănătos pentru ei, pentru copiii lor, pentru familie în general să mănânce cât mai puțin din ce se vinde. (…) E o mare provocare. Chiar le respect (n.r. pe celelalte persoane care au vlog culinar). E o mică confuzie, eu nu intru acolo. Eu nu intru să fac bani, să conving producători să mă îmbrace sau să folosesc ceva pentru reclamă. (…) Obiectivul meu este sănătatea românilor, care este din ce în ce mai lovită. Hormonii care se găsesc în multe alimente și care îi transformă pe copii de la vârste fragede. Bolile care au început să se extindă în România… din cauza acelor E-uri”, a spus Liviu Dragnea.

Cine îl ajută pe Liviu Dragnea la vlogging: „Pro bono. Am intrat live și pe Tiktok, mi-a plăcut”

Liviu Dragnea a dezvăluit că este ajutat de doi tineri de 20 de ani să filmeze vlogul său culinar. Fostul politician a mărturisit că nu îi plătește, dar se delectează împreună cu bucatele gătite, după ce filmarea se oprește.

„Este instrumentul meu prin care vreau să comunic cu lumea (n.r. vlogul). Din păcate, televiziunile mari de știri mi-au interzis accesul. Eu vreau să comunic cu oamenii. (…) Am o echipă de filmare ultraprofesionistă formată din doi copii de 20 de ani, care mă ajută, pro bono. Mă ajută că mă respectă, le place ideea și sunt foarte provocați de chestia asta. Documentarea și rețetele le aleg eu. Ei săracii sunt doar cei care împreună cu mine și persoana dragă mie, mâncăm după. După fiecare rețetă pe care o fac ne așezăm și mâncăm. Sunt primii care mă ajută să înțeleg că nu gătesc prost. (…) Îmi spunea unul dintre băieți că am sărit de 25 de milioane de vizualizări pe TikTok, ceea ce am înțeles că e… Am intrat și într-un direct, live, mă rog, da. Am stat vreo cinci minute, ca să văd și eu cum e. O să mai intru și o să stau mai mult”, a povestit Liviu Dragnea.

Acestea, dar și multe alte detalii despre viața sa, cariera în politică și anii în care a fost închis la Rahova puteți urmări luni, de la 21:00 pe www.Ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *