De ce s-a despărțit Andreea Raicu de Tudor Chirilă, de fapt. Au fost împreună 7 ani. Adevăratul motiv s-a aflat abia acum

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fost împreună timp de cinci ani. Niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre motivul despărțirii. Iată ce a declarat, însă, de curând Andreea Raicu.

La mijlocul anilor 2000, Andreea Raicu și Tudor Chirilă formau unul dintre cele mai în vogă cupluri din showbizul românesc. Cei doi păreau că trăiesc povestea de dragoste perfectă și toți îi vedeau ajugând în fața altarului. Numai că, după o relație de cinci ani, artistul a anunțat în mod surprinzător despărțirea de fosta prezentatoare TV.

De ce s-a despărțit Andreea Raicu de Tudor Chirilă, de fapt

Andreea Raicu și Tudr Chirilă s-au despărțit în 2008, după cinci ani de relație. Cel care a făcut anunțul a fost chiar artistul. La vremea respectivă, Tudor Chirilă a scris pe blogul său: „Este public. Andreea și cu mine am ales să ne despărțim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”.

Ani la rând, mulți s-au întrebat care a fost motivul ce a stat în spatele despărțirii celor doi, mai ales că niciunul dintre ei nu a dorit vreodată să dea detalii despre acest lucru. În urmă cu câțiva ani, Andreea Raicu a vorbit în termeni laudativi la adresa fostului său partener.

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aştepta cu masa pusă”, spunea fosta prezentatoare TV la vremea respectivă, potrivit Viva.

Citește și: „Pe cine adoră Andreea Raicu: „Se simte extrem de iubit”. Vedeta îl îngrijește de mulți ani: „Îi gătesc, îi iau medicamente, îl duc la tot felul de doctori” VIDEO EXCLUSIV

De curând, Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o cu artistul, în speranța că va ajuta și alte femei prin prisma experiențelor pe care le-a trăit. Se pare că cei doi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, motiv pentru care fosta prezentatoare TV a fost nevoită să apeleze la terapie.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit aceasta, potrivt sursei citate.

De ce s-a despărțit Andreea Raicu de Tudor Chirilă
De ce s-a despărțit Andreea Raicu de Tudor Chirilă

Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea Raicu

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit și cum trebuie să arate în accepțiunea ei partenerul ideal, cu care să își poată întemeia o familie.

„Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtășească aceleași valori ca acelea care mă conduc pe mine în viață: respect, încredere și corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, a mai spus Andreea Raicu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
0.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *