De ce s-a opus regele Charles încă de la început relației dintre prințul Harry și Meghan Markle. Ce nu-i plăcea de fapt la nora sa

De ce s-a opus regele Charles încă de la început relației dintre prințul Harry și Meghan Markle. Ce nu-i plăcea de fapt la nora sa

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu din 2016, iar la început, pentru a nu atrage atenția presei asupra relației lor, au fost nevoiți să se întâlnească pe ascuns. La aflarea veșii că fiul său și fosta actriță din serialul „Suits” formează un cuplu, regele Charles a fost împotriva poveștii amoroase dintre ei, iar în asentimentul monarhului britanic a fost și soția sa, Camilla. Cei doi nici nu au vrut să audă de căsătoria dintre Harry și Meghan.

De ce s-a opus regele Charles încă de la început relației dintre prințul Harry și Meghan Markle

Potrivit unei surse citate de presa birtanică, regele Charles și Camilla au pus imediat piciorul în prag atunci când au aflat că Harry și Meghan formează un cuplu și și-au manifestat dezacordul privind relația dintre ei.

Se pare că atât monarhul britanic cât și soția sa considerau că Meghan nu „era demnă de familia lor”. Atunci, prințul a fost amenințat că i se vor tăia fondurile dacă nu renunță la iubita lui.

O altă persoană din interior spune că neobosita Camilla nu își dorea ca un alt om de rând – precum soția lui William, Kate – să întineze sângele regal și să încerce să schimbe monarhia. William și Kate s-au căsătorit în aprilie 2011, după ce ducesa s-a străduit să îi intre în grații soției lui Charles.

„Camilla o aseamănă pe Meghan cu Sarah Ferguson, fosta soție a cumnatului ei, Prințul Andrew”, mai spun sursele. „Ea a declanșat un scandal public după ce a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare lângă un iubit. Ba mai mult,  a încercat să vândă reporterilor accesul la familia regală”.

Harry nici nu a vrut să audă de dorința tatălui său și și-a urmat inima, căsătoridu-se cu Meghan pe 19 mai 2018 în capela St George de la Castelul Windsor.

Ducele și ducesa de Sussex au luat hotărârea să renunțe la îndatoririle regale în 2020. Ei s-au mutat definitiv în California, Statele Unite ale Americii, acolo unde acum duc o viață mai liniștită, potrivit documentarului Netflix.

Serialul de 6 episoade lansat la începutul acestei luni de compania americană de streaming a produs un adevărat cutremur în familia regală britanică, după dezvăluirile lui Harry și Meghan despre viața pe care au avut-o cât timp erau membri seniori ai familiei regale.

De ce au renunțat Harry și Meghan la îndatoririle regale

În unul dintre ultimele episoade, ducele de Sussex face referire și la fratele său. Harry acuză familia regală că ar fi spus minciuni pentru a-l proteja pe prințul William.

„Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”, a declarat Harry în documentar.

Se pare că acesta ar fi fost unul dintre motivele care au dus la decizia ducilor de Sussex de a renunța la atribuțiile regale.

Harry și Meghan au afirmat că au rămas fără securitate înainte de a renunța la rolurile de seniori ai familiei regale.

„Nu am fost aruncată la lupi, ci am fost dată hrană la lupi”, a fost și explicația lui Meghan Markle.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *