De ce s-a rupt prietenia dintre Catinca Roman și Loredana Groza: “M-a aruncat la gunoi”. A povestit, dezamăgită, tot ce s-a întâmplat

În trecut, Catinca Roman și Loredana Groza erau bune prietene. Cele două ieșeau împreună, vorbeau minute în şir la telefon şi obişnuiau să se sfătuiască în orice făceau. La un moment dat, însă, ceva s-a întamplat, iar sora mai mare a Oanei Roman și celebra artistă au încetat să-și mai vorbească. Ce s-a întâmplat între ele? Recent, fiica cea mare a Mioarei Roman a povestit totul!

Motivul pentru care s-a rupt prietenia dintre Catinca Roman și Loredana Groza

Catinca Roman a fost invitată, de curând, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Mai mult decât atât, fiica cea mare a Mioarei Roman a acceptat și provocarea sosurilor iuți.

Ea a răspuns la mai multe întrebări incendiare, iar atunci când nu a dorit să dezvăluie despre ce este vorba, a mâncat picant. La un moment dat, partenerul de viață al Andrei a întrebat-o pe Catinca Roman ”Care a fost vedeta din România pe care ai considerat-o cea mai nocivă persoană și de ce?”, iar ea a răspuns fără ezitare: Loredana Groza.

Nu mai este niciun secret că cele două au fost bune prietenie în trecut, au ieșit și au petrecut împreună. Acum, sora Oanei Roman a decis că este momentul să facă lumină, povestind exact ce s-a întâmplat între ea și fosta sa prietenă și care este motivul pentru care nu își mai vorbesc.

”Loredana Groza, pentru că am pus foarte mare preț pe prietenia cu ea, am fost implicată, am ieșit și am petrecut momente împreună, la un moment dat din cauza unor bârfe din anturajul nostru s-a sucit complet.

M-a aruncat la gunoi, nu mi-a mai răspuns la telefon, nu am mai putut să dau de ea, mulți ani de-abia mi-a dat bună ziua. Nu cred că s-a convins că era o bârfă, sunt multe persoane care sunt influențabile.”, a spus Catinca Roman, la Pro TV.

Citește și “Am fost foarte dezamăgită”. Catinca Roman rupe tăcerea. Gestul făcut de tatăl vitreg, Petre Roman, care a marcat-o!

Catinca Roman si Loredana Groza
Catinca Roman si Loredana Groza

Catinca Roman, adevărul despre relaţia cu Petre Roman

În cadrul aceleiași emisiuni TV, Catinca Roman a vorbit și despre fostul soț al mamei sale și tatăl Oanei, adică despre nimeni altul decât Petre Roman.

Vedeta a mărturisit că nu-l judecă pe fostul politician pentru că s-a despărțit de Mioara Roman, însă i se pare ”dubios” cum acesta a decis să dispară complet din viața fostei sale familii.

”Eu nu judec faptul că s-a despărțit de mama, ci felul în care a făcut-o. Vorba aia, și dacă adopți un cățel sau o pisică te atașezi de ei. Chit că eu eram doar a mamei, Calina la fel, mi se pare dubios să faci asta, adică să dispari complet din viața tuturor.

A șters cu buretele, ca și cum noi am devenit invizibile. Asta a avut efect și asupra Oanei, și asupra Calinei, și asupra Izei”, a precizat Catinca Roman.

Citește și Boala de care suferă Catinca Roman. A primit diagnosticul după moartea tatălui său: „Mi-a dat tratament medicamentos”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *