De ce s-au certat de fapt Oreste și Mircea Badea. Adevăratul motiv pentru care prietenia lor s-a destrămat a ieșit acum la iveală

Ce a dus la ruptura prieteniei dintre ei

Scris de: Daoud Andra

04 Oct. 2023

De ce s-au certat de fapt Oreste și Mircea Badea. Adevăratul motiv pentru care prietenia lor s-a destrămat a ieșit acum la iveală

Oreste și Mircea Badea erau, cândva, buni prieteni. Se întâmpla în perioada în care aveau emisiune împreună, dar și în anii de după. De ceva timp, relațiile dintre cei doi s-au răcit, iar mulți dintre cei care îi urmăresc s-au întrebat de ce. Dacă Mircea Badea a evitat să abordeze subiectul, Oreste a pus recent punctul pe ”i” și a explicat cum au stat lucrurile.

Motivul pentru care Oreste și Mircea Badea nu își mai vorbesc

Mircea Badea și Oreste au avut, în anii ’90, una dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, de tip late night. Cei doi funcționau bine atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi și au fost mult timp prieteni. Lucrurile s-au stricat în urmă cu aproximativ 10 ani, când au ajuns să se certe, din cauza unor viziuni diferite privind politica.

Dacă Mircea Badea a evitat să abordeze subiectul, recent, Oreste a vorbit despre cearta dintre ei. Invitat în podcastul lui Jorge, Oreste a recunoscut ce s-a întâmplat atunci și spune că totul a fost suma unor decizii greșite.

Citește și: Ce nu mai consumă Mircea Badea de 30 de ani. I-a uimit și pe medici: “Mă întreb cum de mai sunt în viață”

”Aici nu cred că tot ce s-a întâmplat, adică a fost suma unor decizii foarte proaste pe care eu le-am luat și pe care le-a luat și el atunci. Știi cum se zice, eu nu am considerat că s-a produs vreo rupere, dar am acceptat-o ca atare, adică nici nu m-a deranjat, nici nu m-a încântat. Dar motivele care au dus la ruperea prieteniei noastre sunt de o stupiditate monumentală.

Eu cu oamenii cu care m-am certat nu m-am mai întâlnit, nici măcar întâmplător, am avut vreo trei sau patru situații de genul. Eu sunt și prost, adică am momente de colerism… Eu nu sunt om de mijloc, eu, din păcate, poate acum spre bătrânețe încerc să caut linia de echilibru, la mine e ori un da hotărât, ori un nu, la fel de hotărât. Așa am funcționat eu.”, i-a mărturisit Oreste lui Jorge.

Citește și: Cu cine s-a iubit în mare secret Mircea Badea, deși era într-o relație cu Carmen Brumă: “Nu a avut tupeul să recunoască”

De ce s-au certat de fapt Oreste și Mircea Badea. Adevăratul motiv pentru care prietenia lor s-a destrămat a ieșit acum la iveală
Mircea și Oreste, pe vremea când aveau emisiune împreună

Ce spune despre o eventuală împăcare

În trecut, într-o intervenție la Metropola TV, Oreste a recunoscut că ar face pace cu Mircea Badea, dacă și el și-ar dori acest lucru. A recunoscut că motivul pentru care s-au certat a fost unul pueril și că, până la urmă, niciunul dintre ei nu a avut dreptate.

”Era un context penibil! Direcțiile noastre de gândire, la vremea respectivă, mergeau în sensuri diferite. Noi ne-am certat în 2013… Pur și simplu, la vremea aceea ne mâna pe fiecare dintre noi iluzia că echipa cealaltă e mai bună pentru țară, pentru noi, pentru viitor. Dar cred că ne-am înșelat amândoi și ambele echipe sunt la fel de proaste.

Nu s-a lăsat cu jigniri finalul… Sigur, ne-am mai ciondănit noi așa, de-a lungul timpului, dar pe mine nu m-a afectat ce s-a spus. Dar cine se iubește se și urăște, am convenit treaba asta. Aș face oricând pace cu Mircea Badea, dacă lucrul ăsta ar fi posibil!”, a spus Oreste, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cât valorează casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca. Vila de pe malul Someșului a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *